09 januari 2008

Door de mand gevallen

Ik ben verkouden, echt snipverkouden. Na een dag hoestend, proestend en niezend en met zakdoekjes, keeltabletjes en ibuprofen voor het grijpen op kantoor te hebben doorgebracht verlangde ik nog maar naar 1 ding: mijn bed! O ja, ook nog iets eten is misschien ook wel verstandig. Toch nog maar even boodschappen doen. Een beetje verdwaasd liep ik rond zessen door de supermarkt toen ik op mijn schouder werd getikt door een ook al heel verkouden vriendin. Zij houdt net als ik van koken en lekker eten en daarover praten is ons favoriete gespreksonderwerp. Snel keken we in elkaars mandje, nieuwsgierig naar wat de ander zou gaan kokkerellen. Oeps ........

In mijn mandje: 1 diepvriespizza (voor mij), 1 bakje kant-en-klare bami goreng met kipsaté (voor mijn echtgenoot) en een paar biertjes (om die "overheerlijke" bami mee weg te kunnen spoelen).
In haar mandje: blokjes kipfilet die duidelijk bevroren waren geweest en een onduidelijk pakje om samen met die kipfilet een Indiaas gerecht mee te maken.

Haha, vielen wij even door de mand! Grinnekend hebben we elkaar beterschap èn smakelijk eten gewenst .....

Dit voorval overkwam mij gisteravond, vandaag gaat het gelukkig ietsje beter met me (ja dank u ...), ook het eten van vanavond was veel smakelijker!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

beterschap, Arden....
tja, soms is eten gewoonweg maagvulling...hihii....
Rani

Edith zei

Ach, de boog kan niet altijd gespannen staan! Ik combineerde een griep met een verhuizing annex verbouwing, dus alle afhaal-restaurants hier in de buurt hebben goede zaken kunnen doen ;-)