02 januari 2008

Goede voornemens, plannen en dagdromen

Goede voornemens maak ik niet (meer) aan het begin van een nieuw jaar. Er komt namelijk toch niets van terecht. Plannen, die maak ik wèl en hoewel ik een nuchter persoon ben (eerst zien dan pas geloven) mag ik graag dagdromen.

2007 was een goed jaar voor mij en mijn dierbaren om me heen. Door mijn weblog heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en leuke ervaringen opgedaan. Bijna 92.000 unieke bezoekers bezochten inmiddels mijn weblog, en die bezoekers veroorzaakten 150.000 "page loads". Hoogtepunt van 2007 was 23 december met 1004 bezoekers en 1587 page loads. Mijn echtgenoot en kinderen en zo af en toe ook gasten moesten soms geduld hebben voordat ze konden gaan eten. Eerst moesten er namelijk nog foto's gemaakt worden! Woorden als "zo is het wel genoeg mam" en "we willen NU eten" heb ik toch wel regelmatig gehoord .... Ik heb 166 berichten geplaatst, waarvan 123 met recept (die getallen vallen me eigenlijk een beetje tegen, in mijn gedachten waren het er veel meer). Niet alles wat ik in het afgelopen jaar kookte of bakte was geschikt voor mijn weblog; ook bij mij mislukt er wel eens wat of valt de smaak heel erg tegen. Bovendien is niets menselijks ons vreemd, ook wij eten wel eens een broodje shoarma, een patatje pindasaus of een saus uit een potje en daar ga ik natuurlijk niet over schrijven ......

Het jaar 2007 begonnen wij met hutspot van bospeen en rode ui. Het eerste gerecht van 2008 wat uit mijn keuken komt is goulash.

Eén van mijn plannen is om in 2008 weer vrolijk verder te gaan met mijn weblog. Reacties, ideeën, op- en aanmerkingen blijven van harte welkom.

1 opmerking:

Anoniem zei

123 recepten in een jaar is snel uitgerekend elke 3 dagen één recept! Me dunkt, dat is nog al wat, en dat naast een baan etc. Ik vind het fantastisch en maak er heel graag en dankbaar gebruik van!
En wat betreft het sombere jaargetijde: elke dag komt er al weer een minuutje (en soms al meer) daglicht bij...! Dus ik sluit me aan bij het vrolijk in 2008 verder gaan.
monica