Honingkip
(2 personen)
Marinade:
- 90 ml sinaasappelsap, vers geperst
- 1 eetlepel citroensap, vers geperst
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels honing
- 1/2 theelepel zout
- 1/4 theelepel zwarte peper
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- 1/4 theelepel paprikapoeder
- 2 kipfilets
- kleine braadslede of ovenvaste schaal
Haal de kipfilets een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet een kleine braadslede of vuurvaste schaal in met wat olie.
Haal de kipfilets uit de marinade, laat wat uitlekken en leg ze in de braadslede.
In de oven in 20 - 25 minuten gaar laten worden. Halverwege keren en aan beide zijden met de marinade bestrijken.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten