21 januari 2007

Eeuwige roem!


Met mijn recept Boerenkool met een Italiaans tintje heb ik meegedaan aan de Foodblog receptenwedstrijd. De opdracht was om een een echte Hollandse winterschotel (of tenminste met 1 typisch Hollands ingrediënt erin) te maken. Gisteren werd duidelijk dat mijn recept de meeste stemmen heeft gekregen en dat ik daarmee de prijs 'eeuwige roem' verdien. Altijd leuk :-).

Ik ben benieuwd naar de volgende opdracht!

Eet smakelijk maar weer!

6 opmerkingen:

truffeltje zei

wat leuk dat ik je nu op het www tegenkom. Vroeger kwam ik weleens op je space en ik ken je van bakkerswereld. Ik ga je meteen bij mijn favorieten zetten zodat ik eens wat lekkere recepten van je kan uitproberen. Heb helaas geen broodbakmachine meer maar werk tegenwoordig met een gewone handmixer met kom eronder en bak alles af in de oven. Wil binnenkort ook eens wat "broodlogjes" maken want krijg de smaak weer aardig te pakken ... Kom snel weer kijken. Veel bakgroetjes van Truffeltje

rendew zei

Gefeliciteerd !!!!!!!

Zoals je weet ben ik een (bak)fan van je !

Als ik 's avonds zie dat je niet online bent bij bakkerswereld weet ik dat er (al)weer wat nieuws op de site komt.

Kijk elke dag op je blog.

rendew

Ellen zei

Van harte gefeliciteerd Arden!! Eeuwige Roem, dát is pas een mooie prijs. Eentje om trots op te zijn.
Ik heb mijn vriezer nog vol liggen met boerenkool, dusss... Je hoort nog wel van me hoe we er hier van gesmikkeld hebben ;o)

Anoniem zei

Leuk Arden,

Gefeliciteerd met je eerste "eeuwige roem" prijs. Ik heb nog veel recepten van jou op mijn lijstje staan. Deze stond er ook bij. Volgens mij heb jij je roeping gemist.
Groeten van Renée

Soepkipje zei

Gefeliciteerd!
Met recht de 1e plaats. De boerenkool met een Italiaans tintje was heel lekker!

Robert zei

ik was een van de eerste die het zag en had je al gefeliciteerd . Maar nomaals de eeuwige roem is voor jouw.Misschien volgen er meer prijzen.Ik ben ook een fan van je.