Yeah! Sinds deze week ligt mijn nieuwe boek Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig in de winkels en het is ook online te bestellen bij o.a. Bol. Zie daarvoor de link in de rechterkolom.
Ik ben heel blij met het boek! Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. De opmaak is net als mijn twee eerdere boeken fris en vrolijk. Bij alle recepten staat een foto van het eindresultaat en ook staan bij enkele recepten handige stap voor stap foto's. Alle foto's zijn door mijn broer Ridder van Doorne gemaakt. We hebben veel lol gehad bij het maken van alle foto's. Dank broer!
In het boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook, worstenbroodjes maar dan anders en nog veel meer heerlijks. In het hoofdstuk Lunchbroodjes vind je recepten voor iets grotere broden, genoeg voor 2-3 personen. Om er enkele te noemen: bietenbrood met walnoten, uienbrood met mosterd, spizaziebrood met feta en ciabatta met olijven.
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789462502116
Forte Uitgevers
Het boek begint met een algemeen gedeelte met daarin uitleg over ingrediënten, bakbenodigdheden, tips bij de recepten en uitleg over brooddeeg vormen.
Verder bevat het drie hoofdstukken: zoete broodjes, hartige broodjes en lunchbroodjes.
In het boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook, worstenbroodjes maar dan anders en nog veel meer heerlijks. In het hoofdstuk Lunchbroodjes vind je recepten voor iets grotere broden, genoeg voor 2-3 personen. Om er enkele te noemen: bietenbrood met walnoten, uienbrood met mosterd, spizaziebrood met feta en ciabatta met olijven.
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789462502116
Forte Uitgevers
Het boek begint met een algemeen gedeelte met daarin uitleg over ingrediënten, bakbenodigdheden, tips bij de recepten en uitleg over brooddeeg vormen.
Verder bevat het drie hoofdstukken: zoete broodjes, hartige broodjes en lunchbroodjes.