16 december 2008

Kipfilet gevuld met mosterd en kaas

Met kipfilet kan je alle kanten op dat blijkt wel uit alle recepten die ik inmiddels geplaatst heb. Dit is een lekkere variatie met mosterd, kaas en bacon. Niet moeilijk om te maken en snel klaar.

Serveer er een gemengde salade of haricots vert en pasta bij, bijvoorbeeld deze Tagliatelle met gedroogde tomaten.

Kipfilet gevuld met mosterd en kaas
  • 125 gram (buffel)mozzarella, in kleine blokjes
  • 50 gram oude kaas, bijvoorbeeld Old Amsterdam, geraspt
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 4 kipfilets
  • zout, versgemalen peper
  • 8 plakjes bacon of ontbijtspek
Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Meng de kaas en de mosterd door elkaar. Snijd de kipfilets open in en vul ze met het mosterdmengsel. Bestrooi met zout en peper.

Kipfilet gevuld met mosterd en kaas

Wikkel iedere kipfilet in 2 plakjes bacon of ontbijtspek.

Kipfilet gevuld met mosterd en kaas

Leg ze in een ingevette braadslede of ovenschaal en laat in 20 - 25 minuten in het midden van de oven gaar worden.

Kipfilet gevuld met mosterd en kaas
 

Bron: GoodFood Kerstspecial 2008

1 opmerking:

Anoniem zei

Wil even laten weten dat ik dit recept heel vaak maak, het is echt super lekker en makkelijk! Bedankt!!