Serveer er een gemengde salade of haricots vert en pasta bij, bijvoorbeeld deze Tagliatelle met gedroogde tomaten.
Kipfilet gevuld met mosterd en kaas
- 125 gram (buffel)mozzarella, in kleine blokjes
- 50 gram oude kaas, bijvoorbeeld Old Amsterdam, geraspt
- 1 eetlepel grove mosterd
- 4 kipfilets
- zout, versgemalen peper
- 8 plakjes bacon of ontbijtspek
Meng de kaas en de mosterd door elkaar. Snijd de kipfilets open in en vul ze met het mosterdmengsel. Bestrooi met zout en peper.
Wikkel iedere kipfilet in 2 plakjes bacon of ontbijtspek.
Leg ze in een ingevette braadslede of ovenschaal en laat in 20 - 25 minuten in het midden van de oven gaar worden.
Bron: GoodFood Kerstspecial 2008
1 opmerking:
Wil even laten weten dat ik dit recept heel vaak maak, het is echt super lekker en makkelijk! Bedankt!!
Een reactie posten