28 april 2010

Vakantie!

Onderweg op Bali 2009

Het is weer zover, we gaan met vakantie :-). We vertrekken op Koninginnedag en gaan - net als vorig jaar - naar Bali. We vertoeven wederom in Villa Frangipani in Lokapaksa in het rustige noorden van Bali.

We kijken al uit naar naar Sinta, Gusti en Komang en zij naar ons hebben we uit e-mailcontact begrepen. Wat een feest om daar weer heen te gaan!

We gaan wederom genieten van de rust en het prachtige eiland Bali, van de aardige mensen, van de overheerlijke maaltijden van Sinta, van teveel om op te noemen......

We gaan natuurlijk weer biertjes halen om de hoek van de villa bij de warung,

Bier halen bij de warung 2009

aapjes kijken die op verschillende plaatsen vrij rondlopen,

Apen in Bali 2009

vanaf ons terras genieten van de mooie zonsondergangen,

Zonsondergang Bali

de wondere wereld onder water bekijken,

Snorkelen bij Menjangan - Bali

genieten van de prachtige natuur,

Bali

de vele mooie tempels bekijken

Bali

en nog veel meer!

Dit jaar gaat er een laptop mee en proberen we contact met het internet te maken. Als het lukt dan zou het zomaar kunnen dat ik af en toe wat op mijn blog schrijf. Ook mijn echtgenoot zal dan van zich laten horen via zijn eigen weblog Kronkels van een IT-er.

Net kreeg ik nog de tip om te gaan eten bij Café Bali in Seminyak: een betrekkelijk rustig dorpje, enkele kilometers ten noorden van de drukke toeristische centra Kuta en Legian. Gaan we zeker doen op één van onze dagtrips. Bedankt Robert Jan voor de tip!

We zijn 23 mei weer terug, eerste Pinksterdag in de vroegte, maar daar wil ik nu nog even niet aan denken...............!

9 opmerkingen:

Steenbakkertje zei

Een hele fijne vakantie Levine .
Dan moet dat verslagje van die Ketex broodjes maar wachten (zucht ;-)

Anoniem zei

Een fijne vakantie en gezond weer terug. (OVER EEN HELE POOS PAS)

Groeetjes Wil V

Marion B. zei

Fijne vakantie.
En dat juist nu, nadat ik jaren je blog af en toe volg en nu (nu dus hihi) heb besloten mijn eigen brood te willen gaan bakken. Maar je hebt genoeg geschreven waar deze absolute beginner mee uit de voeten kan.

En ik meen het echt, heel erg fijne tijd gewenst.

Levine zei

@Steenbakkertje: ja helaas, daar ben ik niet meer aan toegekomen. Ik heb trouwens precies het recept gevolgd.

@Marion: Je kunt me altijd mailen (zie e-mailadres in de linkerkolom bovenaan, je zult alleen even op antwoord moeten wachten. Wat ik je ook kan aanbieden is een broodbakcursus bij mij thuis. Meer info daarover komt na mijn vakantie op mijn weblog. Voor nu alvast veel succes met bakken :-)

Anoniem zei

Een heel fijne vakantie toegewenst!

Mamuffin.

Monique zei

Veel plezier !

Monique

Marion B. zei

Broodbakcursus klinkt geweldig. Ik blijf je site in de gaten houden. Maar ik kom alvast. (al was het alleen maar om die bijzondere oven te bekijken).

Hanaâ zei

De foto's zijn prachtig.Ik kan me goed voorstellen waarom teruggaat. Heel veel plezier en neem veel nieuwe foto's :o)

Groetjes,
Hanaâ

Simone zei

O wat super!! Na bali vorig jaar te hebben bezocht weet ik naar war voor moois je teruggaat!! Heel veel plezier daar en een supermooie reis!!