Vorige week viel er weer eens een kookboek op mijn deurmat: "Bagels uit New York en ook nog een paar donuts" van Marc Grossman. Leuk! De verleiding was groot om gelijk de keuken in te duiken om het allereerste recept uit te proberen. Mijn rechterhand gooide echter roet in het eten. Inmiddels doet die hand het bijna weer naar behoren en kon ik aan de slag. Vanmiddag heb ik het eerste recept uitgeprobeerd en ik ben niet ontevreden over het resultaat. Meer over het boekje en mijn bevindingen volgen binnenkort.
Ik wil jullie graag laten meekijken in mijn keuken, wat ik daar zoal bak en kokkerel. Ik kook graag en probeer iedere dag weer iets anders op tafel te zetten. Mijn grote hobby is brood bakken. Er staan dan ook veel recepten voor allerlei soorten brood op mijn blog. Ik heb 12,5 jaar workshops brood bakken gegeven en 5 boeken over brood bakken geschreven.
22 augustus 2010
Bagels uit New York
Vorige week viel er weer eens een kookboek op mijn deurmat: "Bagels uit New York en ook nog een paar donuts" van Marc Grossman. Leuk! De verleiding was groot om gelijk de keuken in te duiken om het allereerste recept uit te proberen. Mijn rechterhand gooide echter roet in het eten. Inmiddels doet die hand het bijna weer naar behoren en kon ik aan de slag. Vanmiddag heb ik het eerste recept uitgeprobeerd en ik ben niet ontevreden over het resultaat. Meer over het boekje en mijn bevindingen volgen binnenkort.
Labels:
Boekrecensies,
Brood uit de oven
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Ziet er lekker uit!
Ik heb het boekje ook, herinnering aan mijn citytrip :-)
Een reactie posten