29 augustus 2010

Kaduuk

En ik maar tegen iedereen met een Windows pc zeggen: koop een Apple computer, die doet het altijd .......

Tot gisteravond liep mijn Imac als een zonnetje, nooit problemen gehad, echt helemaal nooit. Terwijl ik een e-mail aan het beantwoorden was hoorde ik een tikje en ging mijn computer uit. En dat is ie nog steeds, hij wil gewoonweg niet meer.

Uhum, eens kijken of dat probleem opgelost kan worden. Gelukkig heb ik wel van alles een back-up, dat scheelt een hoop stress.

3 opmerkingen:

Hanaâ zei

Ik hoop dat je computer het gauw weer doet. In ieder geval mooi dat je een backup hebt van alles. Moet ik ook maar eens gauw een keer doen (you never know!).

Anoniem zei

Ja, da's pech Arden. Ook Apple computers kunnen een kapotte harde schijf hebben, weet ik uit ervaring... Nieuwe erin, backup terugzetten en weer verder!

Levine zei

@Hanna: zou inderdaad maar gauw een back-up maken (ik doe het bijna iedere dag). Voor je het weet zegt je computer "tik" en het is gebeurd ....

@Anoniem:Ik denk niet dat het de harde schijf is die kapot is, ik denk meer dat de voeding kaduuk is, hij geeft geen enkele sjoege meer. Werk nu tijdelijk op een laptop (wat een gefrutsel, pff), maar nieuwe computer is onderweg :-)).