Panini met tonijn
Recept printen
Voor een lekkere lunch voor 2 personen heb je nodig:
- 4 dikke sneden (boeren)brood *
- 1 blikje tonijn op olie of water, uitgelekt
- 2 eetlepels mayonaise
- beetje citroensap
- handje bieslook, gesnipperd
- 1 eetlepel kappertjes, uitgelekt
- versgemalen peper, eventueel zout
- kaas: emmentaler of gruyère
- contactgrill
Verwarm de contactgrill met ribbeltjesplaten voor volgens de gebruiksaanwijzing. Ik gebruik hiervoor mijn Cuisinart Grill.
Meng de tonijn met de mayonaise, citroensap, bieslook en kappertjes en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel het mengsel over 2 boterhammen, verdeel er royaal plakjes kaas over en druk de overgebleven 2 boterhammen erop.
Bak de panini’s goudbruin. Schuin doorsnijden en direct serveren.
Eet smakelijk!
3 opmerkingen:
Begrijp ik goed dat je tonijn dan warm word?
Bijzonder! Dat zou ik nooit verzonnen hebben, ik ga het eens proberen.
ik heb trek!!
Is ook goeie tonijnsalade
Een reactie posten