21 februari 2007

New York, here I come

Ik had een leuk verhaaltje willen schrijven.......over het feit dat ik zondag jarig ben (geboren in 1957 dus reken maar uit....) en dat ik die bijzondere verjaardag op een hele leuke manier ga vieren. Ware het niet dat ik sinds een paar dagen rillend van de koorts in mijn bed lig; het verhaaltje komt als ik weer terug ben.

Vrijdagochtend vertrekken we; ik heb nog 1 ½ dag om beter te worden! En al moet ik kruipend het vliegtuig in: ik ga!

Tot over een week en veel bak- en kookplezier!

7 opmerkingen:

Gerrit Jan Groothedde zei

Natuurlijk ben je op tijd beter! Wat een leuke manier om The Big Five-O te vieren. Veel plezier daar in The Big Apple. En alvast gefeliciteerd!

Anoniem zei

Geweldig wat leuk Arden,ik zal voor je duimen dat je weer helemaal beter bent en huppelend het vliegtuig in kan. Zo zou ik me tenminste voelen als ik mijn verjaardag daar zou vieren. Veel plezier en een goede reis en gezond weer terug. P.S. Kijk je uit voor overgewicht op de terugreis. Groetjes Wil V.

Anoniem zei

P.S 2 Sorry, en natuurlijk van harte gefeliciteerd. Wil V

Anoniem zei

P.S. 3 Nou schaam ik me echt om weer terug te komen maar realiseer me net dat als iemand zou willen er een foute opmerking uit bericht 1 gelezen kan worden.Voor alle duidelijkheid we praten hier wel over overwicht door shoppen he! Veel plezier. Wil

Ellen zei

Haha, gekke Wil ;o))
Maar lieve Arden, we leven allemaal met je mee. Ik ga ervan uit dat je je een heel stuk beter voelt op het moment dat je weg gaat. Een goeie dosis aspirines mee nemen in ieder geval. Heel heel heel veel plezier meid, en een hele fijne verjaardag!!! Goeie vlucht ;oD
Ik ben verder helemáál niet jaloers ofzo hoor, haha, dus wel! Maar dan in de goede zin van het woord he, ik gun het je uiteraard van harte!!
Gefeliciteerd alvast ;-D

Anoniem zei

Leuk hoor! Het is al jaren geleden dat ik in NY ben geweest. Dean & DeLucca, daar moest ik naar toe!
Ben benieuwd waar je allemaal bent geweest (Meatpackersdistrict?)

Anoniem zei

Vandaag ben je jarig. Van harte gefeliciteerd!!!! Op naar de volgende 50 jaar. :-)