16 oktober 2019

Boek Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Cover

Yeah! Sinds deze week ligt mijn nieuwe boek Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig in de winkels, het is online te bestellen, je kunt het bij mij in de workshopruimte kopen en je kunt ook een gesigneerd exemplaar bij mij bestellen. Klik daarvoor op onderstaande link of op de link in de rechterkolom. Let op: Verzenden kan alleen naar een adres in Nederland. Woon je in het buitenland neem dan eerst contact met mij op.

Klik hier om een gesigneerd exemplaar van Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig te bestellen

Boek Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Ik ben heel blij met het boek! Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. De opmaak is net als mijn twee eerdere boeken fris en vrolijk. Bij alle recepten staat een foto van het eindresultaat en ook staan bij enkele recepten handige stap voor stap foto's. Alle foto's zijn door mijn broer Ridder van Doorne gemaakt. We hebben veel lol gehad bij het maken van alle foto's. Dank broer!

Collage fotos maken boek Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

In het boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook, worstenbroodjes maar dan anders en nog veel meer heerlijks. In het hoofdstuk Lunchbroodjes vind je recepten voor iets grotere broden, genoeg voor 2-3 personen. Om er enkele te noemen: bietenbrood met walnoten, uienbrood met mosterd, spizaziebrood met feta en ciabatta met olijven. 

Prijs: € 19,99
ISBN: 9789462502116
Forte Uitgevers

Het boek begint met een algemeen gedeelte met daarin uitleg over ingrediënten, bakbenodigdheden, tips bij de recepten en uitleg over brooddeeg vormen.

Verder bevat het drie hoofdstukken: zoete broodjes, hartige broodjes en lunchbroodjes.

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig


Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig

Broodjes uit eigen oven, zoet en hartig
4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Levine,
Ik heb het boek gisteren voor mijn verjaardag gekregen, ziet er erg leuk uit, ik zag al een paar lekkere broodjes staan die ik een keer wil gaan bakken. Groet, Janneke

Hanna zei

Dit is fantastisch! :)

Monique zei

Leuk, weer een broodbakboek van jou in mijn kast sinds de sint. Gisteren verdween de stapekl broodjes die ik maakte in no-time. Ik geloof dat ik weer lekker veel ga bakken de komende weken. Mooi boek!

Blogger zei

This way my friend Wesley Virgin's adventure begins in this SHOCKING and controversial VIDEO.

Wesley was in the army-and soon after leaving-he revealed hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to obtain anything they want.

THESE are the EXACT same tactics lots of celebrities (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become wealthy and successful.

You've heard that you use only 10% of your brain.

That's really because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Maybe that conversation has even taken place INSIDE OF YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain around seven years ago, while driving an unlicensed, garbage bucket of a car with a suspended license and $3 in his bank account.

"I'm absolutely fed up with going through life paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

You took part in those thoughts, am I right?

Your very own success story is going to happen. You need to start believing in YOURSELF.

Watch Wesley Virgin's Video Now!