14 maart 2012

Chocoladetaart met glazuur van Bailey's en witte chocolade

Chocoladetaart met glazuur van Bailey's en witte chocolade

Een paar weken geleden bakte ik voor mijn verjaardag (ja, ik moet mijn eigen verjaardagstaart bakken ….) deze lekkere chocoladetaart. Niet moeilijk om te maken en redelijk snel klaar. Aanrader!

Chocoladetaart met glazuur van Bailey's en witte chocolade

Het recept vond ik op Carolines blog. Caroline schrijft zelf dat dit één van de lekkerste chocoladetaarten is die ze ooit gegeten heeft. Voor het recept surf je via deze link naar haar mooie blog vol met nog meer heerlijke recepten en mooie foto's.

Tip: bak de bodem niet te lang, hij moet nog een beetje smeuïg blijven. 25 minuten was echt het maximum in mijn oven.

5 opmerkingen:

Caroline Brouwer zei

Hallo Levine,
Bedankt voor de link. Fijn dat hij bij jou ook in de smaak viel.
groetjes, Caroline

Onder de knotwilg zei

Mmmmm, laten we nu net een verjaardag hebben te vieren van 't weekend :-)
Ga snel een kijkje nemen bij Caroline!

Anoniem zei

Hoi Levine,

Hoe komt het dat jou taart er witter en romiger uit ziet dan de taart op het blog van Caroline? Kan gezichtsbedrog zijn maar ik vroeg het me toch af :)
Ik ga het binnenkort uitproberen met de verjaardag van mijn vriendin.

Groetjes William

Levine zei

William, zou kunnen komen door de foto, de foto bij Caroline is in zijn geheel van geler.

Anoniem zei

sinds kort ben ik zelf ook bezig met het bakken van taarten. had eerst een workshop gevolgd en nu heb i kal aardig wat taarten gemaakt. nu ga ik deze taart bakken