05 september 2008

Wie wil er een kruidnootje?

Vorig jaar ontdekte ik op 4 september kruidnootjes, pepernoten, gevulde speculaas en taai-taai in de supermarkt, dit jaar een dag later (waarschijnlijk lagen ze er gisteren ook al, maar toen deed ik geen boodschappen). En alweer vind ik het belachelijk. Het duurt nog drie maanden voordat het Sinterklaas is!

3 opmerkingen:

Hilde zei

Ja, dat is dus niet te geloven hé ! Hier in België kennen we de kruidnoten niet, maar we hebben dan wel weer de sinterklaaskoeken bij de bakker. Vroeger enkel rond de sinterklaasperiode, maar tegenwoordig maken ze met hetzelfde deeg andere figuren zodat er bij elke gelegenheid wel een "sinterklaaskoek" te koop is. Nou, ik koop en bak ze niet voor het november is. Mijn vriend is van de streek rond Ieper en daar vieren ze ook Sint-Maarten. Die komt op 11 november. Bij ons dus 2 keer feest !

Loes zei

't Klopt.
Gisteren (4 september dus) werden ze bij AH in de schappen neergelegd. 't Mvcodxflsoet echt niet gekker worden.

Lizet Kruyff zei

Zo jammer, dat typisch seizoenssnoep al in de zomer te koop wordt aangeboden, hoort zo echt bij wintertijd, korter wordende dagen. Bij de Sligro lag het al sinds juli. Ik probeer er niet naar te kijken.