24 november 2007

Demo bij DOK en workshops bij Saskatoon

Op zondag 2 december ben ik weer te vinden in de keuken bij DOK Cookware in Den Haag. Ik ga die middag hartige taarten en kleine zoete taartjes/koekjes bakken. Ik maak daarbij gebruik van diverse taartvormen (o.a. met losse bodem) en mini muffin bakvormen. Op de site van DOK staat dat ik gebruik ga maken van "siliconen bakvormen", maar dat is een foutje. Dat was namelijk de vorige keer :-).

Vanaf 12 uur ga ik, wederom geassisteerd door mijn dochter, aan de slag op het kookeiland midden in de winkel en kunnen al onze baksels geproefd worden. DOK Cookware is gevestigd in de Passage nr. 19 in de binnenstad van Den Haag.

------------------

Op woensdagavond 12 december en op 16 januari geef ik samen met Mary van Saskatoon in Voorburg in de gezellige winkel een workshop "Hartige cakes". De workshop start om 19.30 uur.

Aan het einde van de avond neem je je eigen creatieve baksels mee naar huis. Hartige cakes zijn fantastisch lekker bij de borrel, maar evengoed maak je er met een mooie salade en brood een complete hoofdmaaltijd van of sieren ze je kerstbrunch op.

De kosten voor deze gezellige workshop bedragen 29,95 en dat is inclusief hapjes, drankjes en twee mooie, overheerlijke cakes. Inschrijven kan via info@saskatoon.nl. Aanmelden in de winkel kan ook. Saskatoon is gevestigd in de Herenstraat 20 te Voorburg.

En tjsa ..... nu komt er ook een aap uit de mouw (degenen die het stukje over de workshops op de site van Saskatoon hebben gelezen weten het inmiddels al) . Ik schrijf dit weblog namelijk onder een pseudoniem. Mijn echte naam is niet Arden maar Levine. Toen ik ruim een jaar geleden met dit weblog begon dacht ik "ik doe het niet onder mijn eigen naam, want wie gaat dat weblog nou lezen?". Niet wetende dat ik er veel succes mee zou hebben en dat er allerlei leuke dingen uit voort zouden komen. Ik kan het nu niet meer veranderen, het blijft dus "Uit de keuken van Arden".

Ik wens jullie weer smakelijk eten!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dus net terug van vacantie en nu alweer een drukke agenda.

Ik ga proberen om op 2 december even bij DOK langs te komen.

Groetjes

Remi

Anoniem zei

Nou zeg dat wel, waar haal je de tijd vandaan. Wel leuk om te doen lijkt mij.

Anoniem zei

Das echt super dat je nu meerdere demonstraties mag geven en zelfs een workshop.

Een vraagje, hoe ben je eigenlijk op je pseudoniem gekomen?

Omdat ik 2 jaar terug eens bij je langs geweest ben voor stokbroodvormen wist ik dat dit niet je eigen naam was die je hier en op het bakkersforum gebruikt.

Anoniem zei

Beste Arden of is het nu ineens Levine, ik houd het gewoon bij je pseudoniem.

Ondanks dat we zondag 2-12 een aantal vrienden op visite krijgen ga ik toch kijken of ik even bij je langs kan komen om te kijken hoe jij de scepter zwaait in de keuken van DOK.

Ik weet alleen niet of ik de rest van het gezin en de visite ook zo gek kan krijgen om even op de fiets te springen en naar de passage te komen. Ik kom in ieder geval even langs, al is het alleen om eens “echt” kennis te maken.

Remi

Levine zei

Nou Remi, dat zou ik ontzettend leuk vinden! En neem je familie en visite mee, als je/jullie op het goede moment komen is er vast wat te snoepen (ik start om 12.00 uur, dus vanaf 13.00 uur is er wat te smikkelen :-)).

Anoniem zei

ik vind het echt heel jammer maar ik kan er niet bij zijn,,, ook al woon ik zo dichtbij de passage.. ik ben dit weekend in berlijn.

mischien een volgende keer!