09 december 2010

Workshop/cursus brood bakken: data januari en februari 2011

Workshop Brood bakken

De data voor de workshops/cursussen Brood bakken voor januari en februari 2011 zijn bekend.

Klik hier of op het tabblad Workshop/cursus Brood bakken bovenaan de pagina voor meer informatie, de verschillende thema's en prijzen.

4 opmerkingen:

Monique zei

Ik heb even een kijkje geneomen bij het aanbod en ik moet zeggen dat het er heel erg aantrekkelijk uit ziet. Het is jammer genoeg voor mij een niet weg te schrijven uitgave, anders had ik me zéker ingeschreven. Ik hou het in ieder geval in gedachten!

En bij deze wens ik je natuurlijk ook graag alle succes met je eigen bedrijf. Succes!

Pluis zei

Echt leuk dat je van je hobby nu ook je werk maakt! Heel veel succes!!

Zou graag een workshop bij je volgen. Op het gebied van bakken moet ik nog een hoop leren, mis het gevoel hier nog een beetje voor.

Loes zei

Beste Arden,

Ik zou graag een workshop broodbakken voor 2 personen bij u willen reserveren, maar ik kan geen geschikte datum vinden. Het liefst in een weekend, maar ik zie dat alles al vol zit. De link naar je e-mailadres werkt niet, zou je je e-mailadres door kunnen geven?

Is er in januari nog in het weekend een plaats vrij en zo ja dan wil ik me graag aanmelden.

Groeten, Anneloes

Levine zei

Anneloes: he raar, als ik de link naar mijn e-mailadres test doet hij het wel. Mijn e-mailadres is uitdekeukenvanarden@mac.com (dat staat er ook in het bericht, alleen het apenstaartje heb ik niet vermeld omdat ik anders bedolven word onder de spam.

Wil je mij een e-mail sturen, dan zoeken we naar een datum.