Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van Peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.
Ik wil jullie graag laten meekijken in mijn keuken, wat ik daar zoal bak en kokkerel. Ik kook graag en probeer iedere dag weer iets anders op tafel te zetten. Mijn grote hobby is brood bakken. Er staan dan ook veel recepten voor allerlei soorten brood op mijn blog. Ik heb 12,5 jaar workshops brood bakken gegeven en 5 boeken over brood bakken geschreven.
3 opmerkingen:
Wow, lekker!! Dat eerste brood (Pain au Levain) ziet er echt goed uit. Mooie gaten erin, zeg. Erg indrukwekkend om dat voor elkaar te krijgen met whole wheat flour. Heb je 100% whole wheat flour gebruikt?
Wat ziet dat er lekker uit. Wat mis ik dat toch. Het smaakt zeker ook erg lekker?
@Hanaa: het is niet 100% whole wheat, er is ook een deel tarwebloem in verwerkt.
Een reactie posten