11 november 2014

Het is er: mijn boek Brood uit eigen oven!

IMG_3049
Joehoe, dit moment wil ik met jullie delen. Voor mij ligt het allerallerallereerste exemplaar van mijn boek Brood uit eigen oven! Ik ben blij, ik vind het mooi, ik ben er trots op!

Mijn dank gaat uit naar mijn uitgever Forte en iedereen die eraan heeft meegewerkt (redactie, vormgeving, fotografen) om dit mooie boek te realiseren! Jullie zijn kanjers!

En nu ben ik uiteraard benieuwd wat jullie, mijn lezers, ervan vinden. Het boek is vanaf 13 november overal te koop en te bestellen en het is ook te koop tijdens de workshops.

Als je een gesigneerd exemplaar wilt dan kan dat ook. Je kunt me ontmoeten bij de boekpresentatie of bij signeersessies en demo’s in verschillende plaatsen in het land. Als je niet in de gelegenheid bent om daar naar toe te komen dan kun je een gesigneerd exemplaar, eventueel aangevuld met een eigen tekst, ook bij mij bestellen. Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Het boek wordt dan naar je opgestuurd.

Klik hier om een gesigneerd boek te bestellen.

Meer foto's van en uit het boek houden jullie nog van me tegoed. Het lukt me op dit late tijdstip niet om een beetje goede foto te maken.

Hieronder een overzicht wanneer en waar de signeersessies en demo's zijn.
Deze lijst kan nog verder aangevuld worden. Heb je een kook- of boekenwinkel en vindt je het leuk als ik langskom, neem dan gerust contact met me op.

15 november, 15.30 – 17.00 uur
Officiële lancering/boekpresentatie bij H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27, Haarlem.

22 november, 12.00 – 16.00 uur
Demo en signeren bij kookwinkel Habitas in de nieuwe Markthal in Rotterdam.

signeersessie bij Habitas

Dit wordt een feestje! De hele dag staat in het teken van brood. Ik doe mijn schort aan en ga samen met medewerkers van Habitas aan de slag in de keuken in het midden van de winkel. We bakken verschillende broden en broodjes en alles mag uiteraard geproefd worden! Ik vertel ondertussen over hoe leuk (en verslavend!) brood bakken is, beantwoord vragen en signeer op verzoek boeken.

29 november, 14.00 – 16.00 uur
Signeren bij boekhandel Stumpel in Almere
Er is van alles te proeven, ik vertel over brood bakken en je kunt me alles over het bakken van brood vragen.

6 december, 14.00 – 16.00 uur
Demo en signeren bij kookwinkel DOK in Den Haag
Ik trek mijn schort weer aan en ben te vinden in de keuken in het midden van de winkel. Uiteraard is er ook hier van alles te proeven en kun je me al je vragen over brood bakken stellen.

13 december, 12.00 – 16.00 uur
Demo en signeren bij kookboekenwinkel Het Nieuwe Aaltje in Deventer
Ook hier trek ik mijn schort aan en ga aan de slag met brooddeeg, er is van alles te proeven, ik ga vertellen over brood bakken en beantwoord vragen.

20 december, 14.00 – 16.00 uur

Signeren bij Kookboekenwinkel 63 graden in Tilburg
Ik vind het erg leuk dat ik in deze kersverse kookboekenwinkel te gast mag zijn. Ook hier is van alles te proeven, vertel ik over brood bakken en beantwoord ik vragen.

28 opmerkingen:

Spaarmoeder! zei

Wat geweldig! Geniet ook van de sessies en de ontmoeting met bakfans!

Gerry/Gewoon Lekker Gewoon zei

Je ziet me bij de boeklancering in Haarlem, ik neem aan dat we daar óók een stukje iets te proeven krijgen?
Tot zaterdag, Gerry

Levine zei

Hoi Gerry, leuk dat je komt zaterdag. En ja, er is dan ook iets te proeven :-).

Levine zei

Ga ik zeker doen Spaarmoeder!

Mannin zei

Gefeliciteerd Levine! Hartstikke leuk dat je boek nu af is! Ik ben er heel benieuwd naar, het is vast een geweldig boek! Groeten, Mannin

Lekkerbakken zei

Geweldig, veel succes gewenst. Het zal behoorlijk vermoeiend worden met al die signeersessies door het hele land.

Aranka zei

Wow, gefeliciteerd!! ben benieuwd naar je boek.

Unknown zei

Wow Hartelijk Gefeliciteerd helemaal top, ben benieuwd naar je boek. Wat ik dan ook zeker zal kopen. Wens je alle succes en geluk van de wereld.

hobbyloes zei

Gefeliciteerd, lijkt me een leuk boek, heb toevallig pas mijn eerste brood gebakken uit de oven. Veel plezier met het signeren en verkopen van je boek.
groetjes, Loes

Eslem zei

Gefeliciteerd, geweldig! Ik hoop dat ik snel een blik in je boek kan werpen ben heel benieuwd

Simones Kitchen zei

Jeeee gefeliciteerd Levine! Ik ben reuze benieuwd! Ik zie dat je ook in Almere komt. Ik heb die dag ook nog een andere boeklancering maar kijk of ik even langs kan wippen!

Roos zei

Gisteren het boek binnen gekregen via Bol.com. Een geweldig boek precies wat ik er van verwachte, een hoop leuke recepten die je dagelijks kan gebruiken.
Bedankt Levine!!!

Anoniem zei

Dag Levine,
Gefeliciteerd, gefeliciteerd. Geweldig, jouw eerste broodbakboek (wie weet wordt het nog ooit vervolgd? Je hebt zoveel ideeen, daar komt vast nog een vervolg van). Ik heb het destijds alvast besteld bij Bol.com en heb het dus al in huis. Het ziet er gelikt uit, veel wat we tijdens de workshop hebben geleerd, staat er duidelijk in uitgelegd. Ik heb het niet helemaal compleet kunnen opschrijven, maar heb het nou allemaal in het boek. Het is een groot feest. Veel plezier.
hartelijke groet,
Siesie

Anoniem zei

Hoi Levine,
Ik heb het boek inmiddels ook in huis. Echt een compleet boek met veel uitleg en leuke recepten. Dit moet wel een succes worden !!
Groetjes, Remko

nel zei

Hallo Levine.

Hartelijk gefeliciteerd met de uitgifte
van je eerste boek.
je kunt er trots op zijn.
Ik ben benieuwt wanneer het komt ik kijk er naar uit.
hartelijke groeten Nel.

Martine (Duizenden1dag) zei

Wat fantastisch dat je het nu echt in handen hebt! Heel erg gefeliciteerd en ik zie je morgen in Haarlem bij de boeklancering.

sheila zei

ooo super eindelijk is het boek er.. zou je voor mij eens kunnen kijken Levine hoe zwaar het boek is?

de plannen zijn gewijzigd en ik kom met kerst niet naar nl. dus misschien als het niet te zwaar is dat me familie het kan opsturen..

Anoniem zei

Gisteren het boek via Bol ontvangen en het is geweldig. Inmiddels al veel recepten van je site gebakken, maar nu fijn in een boek om na te kijken. Op naar het tweede boek!

Anoniem zei

Beste Levine. Het is echt een mooi en informatief boek geworden. Ik ga ervan uit dat de recepten net zo goed kloppen als op je site. geweldig dus. Gisteren was ik vanuit Drenthe helemaal naar Rotterdam (familiebezoek) en dacht gelijk even langs de markthal te gaan om het te laten signeren. Mis. Het bord stond wel bij Habitas voor de deur. Net als op de site staat er 22 november...... Jammer. Gefeliciteerd!
Met vriendelijke groet, Rijk

GijsPlas zei

Ook wij hebben het boek via Bol.com gekocht.
Ik vind het een prachtwerk: duidelijk, goed geschreven en mooi geillustreerd, geschikt voor de beginnenden maar ook voor de gevorderde bakker. Ik heb de laatste maanden 4 broodbakboeken gekocht maar dit vind ik echt de beste tot nu toe.
Knap gedaan!
Nog nog zien dat we volgende jaar een workshop kunnen bijwonen :-)
Jeanine en Gijs

Levine zei

Dank allemaal voor de leuke reacties!

Levine zei

Scheila: het boek weegt bijna 900 gram.

nel zei

Goede avond Levine.
Ik heb het boek inmiddels thuis.
Dat is nou eens een boek met duidelijke uitleg voor een beginnende bakker.
Ik bak zelf al best lang brood.
maar iets nieuws is altijd een uitdaging.
je witte bolletjes,je frans landbrood,
je faucasia,en vele andere broden worden hier vaak gebakken.
nogmaals vele dank voor je super recepten.
groeten Nel.

sheila zei

ik kan niet wachten tot ik in nederland ben om het boek op te halen het ligt bij me moeder:) bedankt voor het verzenden nu nog een paar maandjes geduld:)

Anoniem zei

Levine,

Even een vraag over je boek.
Op blz. 26 staat hoe je bolletjes moet vormen van het deeg.
Wat bedoel je met stap 2: bol de bolletjes nog een keer op?
Moet ik dan weer eerst de lucht eruit duwen en de zijkanten van het deeg naar het midden vouwen en dan omdraaien en dan weer draaiende bewegingen maken met de kom van mijn hand zodat het een mooi bolletje wordt?

Groetjes Hermina

Levine zei

Je kunt ook alleen het laatste doen Hermina.

Anoniem zei

Levine,

Bedankt voor het beantwoorden van mijn mail.
Sorry dat ik je nog een keer lastig val.
Waarom staat er in je boek dan na de 10 minuten rust bol ze nogmaals op. ( bij zachte witte bolletjes)
Kun je misschien uitleggen hoe je voor de 2e keer moet opbollen, welke handeling ik moet herhalen, want dat is me nu nog niet duidelijk.
Ben een beginner in het brood bakken dus daarom begrijp ik het nog niet zo goed.

Groetjes Hermina

Levine zei

Hermina, door ze nog een keer op te bollen krijg je mooiere bolletjes. Je kunt hetzelfde doen als bij stap 1 staat beschreven. Succes!