26 november 2012

Antipakjesavond-matinee 2012

Twee jaar geleden riep Karin van Koken met Karin 4 december uit tot Nationale Antipakjesavond, de avond waarop lekker eten centraal staat maar dan zonder pakjes en zakjes.

Dit jaar heeft Karin iets anders bedacht, namelijk een Antipakjesavond-matinee.  Dinsdagavond 4 december is een wat onhandige avond, vandaar dat er gekozen is voor een middag en wel op zondag 2 december. Dit jaar is het tijd voor een echte ontmoetingsplek!

De Antipakjesavond-matinee is een kleinschalige markt waar deelnemers hun thuis danwel ter plaatse bereide gerechten aan de man mogen brengen. Allemaal zelfgemaakt, zonder pakjes of zakjes. Bedoeld voor doorgewinterde culicollega’s maar ook trotse amateurkoks die net de pakjes achter zich hebben gelaten en hun chocopasta, kippensoep, bolognesesaus of roze koeken willen laten proeven aan elkaar en aan bezoekers.Als je je eigen culinaire lekkernijen wilt verkopen kun je (gratis) een kraampje (tafeltje) huren. Bezoekers betalen € 2,50 per persoon.

Wanneer?
Zondag 2 december van 12.00 - 16.00 uur

Waar?
Restaurant Fifteen in Amsterdam

Meer informatie
Alle verdere informatie is te vinden op de site van Koken met Karin:
Antipakjesavond-matinee. Je kunt jezelf daar ook aanmelden als standhouder.


Ik ben reuze benieuwd naar wat er allemaal voor lekkers is gemaakt door mede culibloggers en thuiskoks en ga er natuurlijk naar toe (als bezoeker).

1 opmerking:

apetito zei

wat een geweldige project!! ik woon een beetje (te) ver van A'dam nu, maar lijkt mij een leuke uitdaging! suc6 allemaal!!