29 september 2011

5 jaar: feestje!

Mijn weblog bestaat 5 jaar! Dat is toch wel een feestje waard :-).

25 september 2006, zette ik mijn eerste bericht op dit weblog. Inmiddels is er een heleboel veranderd, zo ben ik in januari van dit jaar gestart met mijn eigen bedrijf Uit de keuken van Levine. Ik schreef ter gelegenheid daarvan het artikel Nieuw jaar, nieuwe kansen. Vanaf deze week heb ik nog meer tijd voor Uit de keuken van Levine en dat betekent nog meer nieuwe kansen!

Met veel plezier schrijf ik nog steeds over wat ik bak en kook in mijn keuken en ook met heel veel plezier geef ik wekelijks workshops brood bakken. Iedere workshop is anders en altijd leuk. De liefde voor (h)eerlijk eten, koken en bakken is altijd de bindende factor.

Uit de keuken van Arden is veranderd in Uit de keuken van Levine. Lees in het artikel Nieuw jaar, nieuwe kansen het hoe en waarom van deze naamsverandering.

Voortaan is mijn weblog ook te bereiken via http://www.uitdekeukenvanlevine.nl
Het oude blogspot.com weblogadres blijft overigens ook gewoon bestaan.

17 opmerkingen:

Dzoli zei

Vijf jaar!! En nog zo entusiast:) Gefeliceteerd.het is een plezier jouw posts te lezen;)

Kelly @ Kell's Kitchen zei

Wow 5 jaar: wat 'n mijlpaal! Gefeliciteerd Levine! Ben benieuwd naar je nieuwe kansen... Op naar de volgende 5 jaar!

Uit Pauline's keuken zei

Wauw vijf jaar alweer! Gefeliciteerd! Leuk dat je je site omgezet hebt in een punt nl! Ben erg benieuwd naar wat er nog gaat komen!

Groetjes Pauline

Steenbakkertje zei

Levine gefeliciteerd het eerste lustrum !!

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd! Lees je weblog al geruime tijd en hoop dat je hem net zo enthousiast blijft vullen als je de afgelopen vijf jaar hebt gedaan! Het is altijd een plezier om te lezen en om de recepten uit te proberen. Geweldig om te lezen dat je nu helemaal verder gaat me je eigen bedrijf... Fijn dat je je hobby zo kunt laten uitgroeien!

groeten, Mannin

Naomi zei

Gefeliciteerd Levine!
Je recepten zijn echt super en geven altijd goed resultaat!
Helaas woon ik niet in Nederland en kan ik niet een workshop van je volgen. Maar met dit blog leer ik ook heel wat!

cris daniels zei

ha levive.

gefeliciteerd met je eerste lustrum van je blog .

ik hoop dat je doorgaat naar de 10 jaar, want door jou blog heb ik mijn oude beroep weer opgepakt maar dan in hobbyvorm . ( in 12 jaar is er toch een hoop verloren gegaan en via jou blog heb ik toch veel geleerd en leer ik nog steed veel . ook via je workshops .

dus nogmaals gefeliciteerd en ga zo door .

x

grt cris daniels

Marion B. zei

Hoi Levine,

Hartelijk gefeliciteerd met je jubileum!
Ik vind het toch altijd knap om een blog zo lang vol te houden. We genieten er dan ook reuze van. Ik heb met mijn lief, met veel plezier, drie workshops bij je gedaan en bak nog steeds met net zo veel plezier.

Jouw blog is zo'n heerlijk, altijd bij de hand, naslagwerk.
Blijf hier alstublieft nog heel lang plezier aan hebben en doorgaan met dit blog, zouden wij erg leuk vinden :-)

Diana zei

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben een trouwe bezoeker en haal regelmatig een recept van je weblog. Kijk al weer uit naar het
volgende recept :-). Ik wil ook nog graag een keer een workshop bij je gaan volgen.
Veel succes.
Groetjes Diana

Gabriëlla zei

Gefeliciteerd!

Op naar alle mooie jaren die nog in het verschiet liggen. Blijf vooral met hetzelfde enthousiasme doorgaan.

Gebruik je blog regelmatig als naslagwerk of om naar mijn favoriete recept ever te kijken. De dulce de leche brownies :-D.

Op naar de volgende vijf jaar!

Mir zei

Gefeliciteerd en het is een plezier om je blog te lezen. Je inspireerd er zeker andere mee ;-)

kie zei

Dikke proficiat, zelden zo een mooie blog gezien. DOe zo verder.

lie zei

kie moest dus lie zijn, sorry levine.

Rian zei

Jouw blog maken mijn hobby-uurtjes in de keuken zoveel leuker. Dankjewel en ga zo door.

Hanaâ zei

Van harte gefeliciteerd! Vooral doorgaan. Zekers een van mijn favoriete baking/brood blogs :o)
Als je tijd hebt, laat me weten wat je van mijn Apricot & Almond Bread vindt (http://hanaaskitchen.blogspot.com/2011/10/bom-fig-and-almond-bread.html).

Jefland zei

Van harte gefeliciteerd Levine! Ik hoop op zeker nog 5 jaar erbij!

Annelies zei

Hallo Levine, van harte!
Na heel veel recepten van je gelezen en gebakken te hebben is het er vorige week van gekomen om je in het echie te ontmoeten.
Nu, een week later zit ik nog vol verbazing naar de foto's te kijken van de heerlijk smakende en prachtig uitziende broden. Kan het nog steeds niet geloven.
Ík kan deze cursus dan ook iedereen aanraden! Het is een feestje om van Levine een lesje broodbakken te krijgen!
Levine, op naar de volgende 5 jaar en bedankt dat ik de afgelopen 5 jaar van je blog mocht genieten!