Ik wil jullie graag laten meekijken in mijn keuken, wat ik daar zoal bak en kokkerel. Ik kook graag en probeer iedere dag weer iets anders op tafel te zetten. Mijn grote hobby is brood bakken. Er staan dan ook veel recepten voor allerlei soorten brood op mijn blog. Ik heb 12,5 jaar workshops brood bakken gegeven en 5 boeken over brood bakken geschreven.
Ik dacht toch echt dat er negerzoenen op het doosje stond, maar nee .............
Trouwens, ze zijn met scharreleieren bereid. Zouden ze nu gezonder of lekkerder zijn ;-)?
4 opmerkingen:
Anoniem
zei
Ik heb deze gehad (de reuzen) toen ik op bezoek was in NL.En niet een paar maar dozen.Heerlijk:) Hier hebben we iets dat erop lijkt maar niets als de nederlandse;)
4 opmerkingen:
Ik heb deze gehad (de reuzen) toen ik op bezoek was in NL.En niet een paar maar dozen.Heerlijk:) Hier hebben we iets dat erop lijkt maar niets als de nederlandse;)
je mag die niet meer negerzoenen noemen. Het schijnt iets met discriminatie te maken (omdat er geen blankezoenen bestaan)Laura
Dat de naam negerzoenen niet meer mocht was een reclamestunt heb ik later begrepen.
Maar er bestaat nog wel blanke vla?
Een reactie posten