Het blijft leuk als je naam in een krant of tijdschrift wordt genoemd.
In de Elsevier van deze week (nr. 34, pagina 71) word ik genoemd in een artikel over ambachtelijk Frans stokbrood (laatste alinea) en eerder dit jaar werd ik samen met mijn dochter door het Algemeen Dagblad geinterviewd voor de rubriek Een bijzondere band.
Klik op de foto's om de artikelen goed te kunnen lezen.
Hier kun je mijn recept voor stokbrood vinden.
Mijn gelukwensen Levine.
BeantwoordenVerwijderengroetjes
Wat een super leuk stukje!
BeantwoordenVerwijderenSinds wij de bakcursus in 2011 hebben gedaan is Evert onze Chef brood. We genieten er alle dagen van. Ga vooral zo door, misschien zien we mekaar nog wel eens op een vervolgcursus.
Groet, Evert en Karin
Wat leuk Levine. Ik geniet zo van je recepten en tips. Ga zo door en nog veel succes,
BeantwoordenVerwijderenMarion
Karin: leuk te horen dat Evert nog steeds brood bakt. Gezellig als jullie weer komen voor een vervolgcursus. In oktober ga ik weer nieuwe data plannen.
BeantwoordenVerwijderenMarion: leuk te horen dat je van mijn recepten en tips geniet :-).
BeantwoordenVerwijderenHoi Levine, wat een leuk stukje in de krant. Voor mij is het vanzelfsprekend dat je eigen bedrijf zo'n succes zou worden. Je bent een broodbakker in hart en nieren. Dank je voor je goede recepten, ik geniet er nog vaak van zelfs helemaal in Thailand.
BeantwoordenVerwijderen@Connie: dank voor de complimenten :-). Bakze!
BeantwoordenVerwijderen