Ik wil jullie graag laten meekijken in mijn keuken, wat ik daar zoal bak en kokkerel. Ik kook graag en probeer iedere dag weer iets anders op tafel te zetten. Mijn grote hobby is brood bakken. Er staan dan ook veel recepten voor allerlei soorten brood op mijn blog. Ik heb 12,5 jaar workshops brood bakken gegeven en 5 boeken over brood bakken geschreven.
Pagina's
▼
08 juli 2007
Mosselen
Met dank aan Gerrit Jan van Eetschrijven voor het recept aten wij vanavond heerlijke mosselen. In plaats van Grimbergen heb ik Westmalle dubbel gebruikt. Bij de mosselen aten we perfecte zelfgemaakte frieten (zie de link in het bericht van Gerrit Jan). Sausjes hebben wij ook achterwege gelaten want die leiden inderdaad alleen maar af bij zulke lekkere mosselen of eigenlijk beter gezegd: ze verpesten de smaak.
We hebben gesmuld :-).
wow, lekker he?
BeantwoordenVerwijderenHey Arden, jij hebt al mosselen gegeten van 't jaar. En nog wel met Vlaams bier en friet. Zo eten we ze hier ook, Zeeuwse mosselen met friet, maar het bier gieten we rechtstreeks binnen, niet via de mosselpot ;-)
BeantwoordenVerwijderenHet is nu ongeveer 3 jaar geleden zeker, en jij hebt al die tijd blijkbaar niet stilgezeten. Ik heb niet alles gelezen, maar zeker genoten van je keukenblog. Je hebt een zeer aangename onderhoudend schrijfstijl.
Blij dat ik over je struikelde op het net.
Groetjes
Pompernikkel (Koen)
Hey Koen! Hoe is het ermee? Nee, ik heb zeker niet stilgezeten :-), heb nog steeds veel plezier in broodbakken en koken.
BeantwoordenVerwijderenIk maak ze thuis ook echt vaak zodra het mossel seizoen weer gaat beginnen en dan heerlijk met verse frieten of lekker vers brood. Dat zijn de beste combinaties bij de mosselen. Zelf maak ik er ook altijd een sausje bij. Als ik ze niet thuis maar ga ik ze bij een restautrant in Zevenbergen eten!
BeantwoordenVerwijderen