Contact

Suggesties, opmerkingen en vragen zijn van harte welkom. Onder ieder blogbericht bestaat de mogelijkheid om een reactie achter te laten, maar je kunt me ook een e-mail sturen.

Als je op onderstaande link klikt dan opent automatisch je mailprogramma, mijn juiste e-mailadres is dan al ingevuld: workshopbroodbakken-at-me.com.

Door drukke werkzaamheden en de grote hoeveelheid vragen die ik elke dag per mail krijg lukt het mij niet om dezelfde dag antwoord te geven.

Heb je een vraag over broodbakken zet dan ook het recept en hoe je het deeg gemaakt hebt c.q. de werkwijze in je e-mailbericht. Heb je een recept van mijn blog gemaakt geef dan ook aan of je precies het recept hebt gevolgd of dat je er wijzigingen in hebt aangebracht. Door volledige informatie te geven is het voor mij makkelijker een antwoord te geven op je vraag en het scheelt een hoop heen en weer ge-email. Voorbeeld: met de vraag "Mijn brood rijst niet, wat doe ik fout" kan ik helaas niets.

Vragen over brood bakken kun je ook stellen op het Broodbakforum, het forum voor de Nederlandse hobbybakker. Je kunt je daar gratis aanmelden en in contact komen met mede hobbybakkers. Ik ben als moderator verbonden aan dit forum.

Workshop brood bakken:
Je kunt alle informatie over de verschillende workshops vinden op mijn website Brood bakken met Levine.
De workshops worden gegeven in Rijswijk (nabij Den Haag).
Voor vragen over de workshops graag dit e-mailadres gebruiken:  workshopbroodbakken-at-me.com 

Uit de keuken van Levine
Levine van Doorne

Uit de keuken van Levine
Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie
Geestbrugkade 32
2281 CX  Rijswijk

Workshopruimte:
De workshopruimte is gelegen aan de achterzijde van Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie en is te bereiken via de parkeerplaats in de Frederiklaan tussen de huisnummers 13 en 17. De workshopruimte is gelegen aan de linkerkant van de parkeerplaats, bij de oranje muur.