tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post958063443532249807..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Het vormen van een batardLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-58396117972187863672014-02-04T15:19:50.864+01:002014-02-04T15:19:50.864+01:00nu voor de derde keer brood gemaakt met desem de s...nu voor de derde keer brood gemaakt met desem de smaak is raak maar heb telkens ruzie met het vormen van de batard omdat het deeg blijft plakken<br />wat kan ik het beste gebruiken om dit te voorkomen . heb tijdens de strech en fold telkens olie gebruikt<br />en ook bij het vormen maar tot nu toe geen echt succes Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-78054394256673267612013-01-20T19:07:22.089+01:002013-01-20T19:07:22.089+01:00Roos: dit is alleen een methode hoe je een batard ...Roos: dit is alleen een methode hoe je een batard kunt vormen. Hoe lang deeg moet rijzen hangt af van het recept dat je gebruikt.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-4610162917495614812013-01-20T14:37:21.860+01:002013-01-20T14:37:21.860+01:00Hoi! Dit is precies waar ik naar op zoek was, maar...Hoi! Dit is precies waar ik naar op zoek was, maar hoe lang is de eerste keer rijzen en hoe lang de 2e keer? groetjesroosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-12620089814623881832010-08-11T21:37:38.145+02:002010-08-11T21:37:38.145+02:00Ik ben zo blij met jouw site. Ben momenteel een ma...Ik ben zo blij met jouw site. Ben momenteel een maisbrood aan het bakken in een batardvorm. Het is eigenlijk kinderlijk eenvoudig, mits je de juiste techniek kent. Thanks for sharing this with us ;-)Gabriëlladghttp://www.twitter.com.gabrielladgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-899823741161825332008-07-27T21:24:00.000+02:002008-07-27T21:24:00.000+02:00Ik heb heel lang gesukkeld met broden die gewoon u...Ik heb heel lang gesukkeld met broden die gewoon uitzakken in de oven. <BR/><BR/>Deze werkwijze is heel goed uitgelegd. Heb het gisteren geprobeerd en het brood is er prima uitgekomen. Ook de smaak is beduidend anders dan wanneer ik in de bbm bak.<BR/><BR/>Proficiat met je blog. Het bevat een schat aan info en interessante recepten !Hildehttps://www.blogger.com/profile/07809227138520486345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-75361469011622218612007-02-03T12:15:00.000+01:002007-02-03T12:15:00.000+01:00echt duidelijk zo Arden heb het gister gelijk uitg...echt duidelijk zo Arden heb het gister gelijk uitgeprobeerd en dit gaat zo geweldig!<br /><br />groetjes WilmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-42091553898433670892007-02-02T21:34:00.000+01:002007-02-02T21:34:00.000+01:00Tja Arden wat moet ik nu zeggen de plaatjes zijn...Tja Arden wat moet ik nu zeggen de plaatjes zijn prachtig de uitleg subliem !<br /><br />blijf het jammer vinden (zachtjes uitgedrukt) dat je geen workshop/cursus geeft of ....<br /><br /><br />rendew (René de Winter )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-44938356757606238432007-02-02T12:38:00.000+01:002007-02-02T12:38:00.000+01:00Heel mooi gedaan Arden!
Ik heb ook het boek van Ha...Heel mooi gedaan Arden!<br />Ik heb ook het boek van Hamelman, maar het zo zien op foto's is nog stukken beter.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-40858672700684860142007-02-02T08:41:00.000+01:002007-02-02T08:41:00.000+01:00Wauw, dat is leuk. Dat ga ik vandaag ook eens prob...Wauw, dat is leuk. Dat ga ik vandaag ook eens proberen. Ik heb net een Pineapple juice solution barm uit de koelkast gehaald. Eens kijken hoe ik die lekker en leuk kan verwerken ;o)Ellenhttps://www.blogger.com/profile/16950598296990621216noreply@blogger.com