tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post9035503867395838598..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Kaneelbroodjes (2)Levinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-73795090468679566492022-12-18T09:17:20.081+01:002022-12-18T09:17:20.081+01:00Deze broodjes gisteravond gemaakt en voor de narij...Deze broodjes gisteravond gemaakt en voor de narijs in de koelkast gezet. Vanochtend bestreken met de boter en afgebakken! Wat waren ze verrukkelijk!!!š Ook heel fijn die duidelijke uitleg en foto's! Bettynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-87634187671007346432020-04-11T13:05:37.770+02:002020-04-11T13:05:37.770+02:00Dag Levine. Deze kaneelbroodjes heb ik al eerder g...Dag Levine. Deze kaneelbroodjes heb ik al eerder gemaakt, en met groot succes. Kan ik deze broodjes ook laten overnachten en de volgende morgen bakken? Ik stel mij voor om het te maken tot na het vormen. Deegrolletjes in de bakblikken, met roomboter bestrijken en dan in de koelkast bewaren tot de volgende ochtend. Ik vermoed een uur of twee op temperatuur laten komen en dan afbakken? Ik heb het Siesiehttps://www.blogger.com/profile/17059393473636471643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-53490766510383092392020-04-11T13:05:35.975+02:002020-04-11T13:05:35.975+02:00Dag Levine. Deze kaneelbroodjes heb ik al eerder g...Dag Levine. Deze kaneelbroodjes heb ik al eerder gemaakt, en met groot succes. Kan ik deze broodjes ook laten overnachten en de volgende morgen bakken? Ik stel mij voor om het te maken tot na het vormen. Deegrolletjes in de bakblikken, met roomboter bestrijken en dan in de koelkast bewaren tot de volgende ochtend. Ik vermoed een uur of twee op temperatuur laten komen en dan afbakken? Ik heb het Siesiehttps://www.blogger.com/profile/17059393473636471643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-31826775650707617252020-02-11T20:02:44.882+01:002020-02-11T20:02:44.882+01:00Welk merk bloem gebruik je hiervoor?
Welk merk bloem gebruik je hiervoor?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-36659578989536824332019-12-04T09:03:03.689+01:002019-12-04T09:03:03.689+01:00In dit recept gebruik je melk. Dit kan ik vanwege ...In dit recept gebruik je melk. Dit kan ik vanwege allergie niet gebruiken. Wat beveel je me aan als vervanger. Water, amandelmelk of kokosmelk?moniquehttps://www.blogger.com/profile/02697297900203961270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-45923987270477358592018-07-07T13:16:53.732+02:002018-07-07T13:16:53.732+02:00Sorry. Mijn naam is Elly. šSorry. Mijn naam is Elly. šAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17867547906534660827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-21586783196500970912018-07-07T13:10:03.896+02:002018-07-07T13:10:03.896+02:00Hi Levine. Ik ben van CuraƧao en na veel zoeken vo...Hi Levine. Ik ben van CuraƧao en na veel zoeken voor een zachte kaneelbroodjes recept, ben ik deze tegengekomen. Ik had dit recept gisteren uitgeprobeerd. En ik moet zeggen dat het heerlijk is. En het blijft zacht de dag na het bakken. Enige wat ik anders heb gedaan is de rozijnen samen met het mengsel van bruine suiker met kaneel samenrollen na de 1ste rijs. Dus tussen de naden vindt je een Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17867547906534660827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-28472346902036278032017-05-05T10:58:10.620+02:002017-05-05T10:58:10.620+02:00Instant/droge gist hoeft niet eerst opgelost te wo...Instant/droge gist hoeft niet eerst opgelost te worden. Doe ik met verse gist trouwens ook niet. Suiker is niet nodig. Zout mag er gelijk bij. De werking van gist wordt idd aangetast door zout maar dat gebeurt niet zo snel hoor. Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-88724152980339159042017-05-04T19:55:47.192+02:002017-05-04T19:55:47.192+02:00Ik heb me laten vertellen dat je gist eerst even m...Ik heb me laten vertellen dat je gist eerst even moet mengen met wat suiker en water of melk en dan pas de rest van de ingredienten moet toevoegen, met name het zout. Omdat zout het gist dood slaat. Maar ik zie in jouw recept dat je alles meteen mengt. Hoe zit het dan met dat gist verhaal ? <br /><br />Geweldige recepten trouwens, net je site ontdekt, dat wordt <br />een feest :-)Ingvildnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-10702297482033447942016-08-21T11:51:01.799+02:002016-08-21T11:51:01.799+02:00Ze zijn hĆ©Ć©rlijk!Ze zijn hĆ©Ć©rlijk!MariĆ«lle in de Keukenhttps://www.facebook.com/marielleindekeukennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-48749649228013048092014-02-03T17:53:57.976+01:002014-02-03T17:53:57.976+01:00Een super-recept Levine! Echt heerlijke broodjes. ...Een super-recept Levine! Echt heerlijke broodjes. Dank voor het recept. grMarijnMarijnnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-25478495569808919852013-08-12T15:17:11.984+02:002013-08-12T15:17:11.984+02:00Inge: leuk om te horen dat je gelukkig bent met mi...Inge: leuk om te horen dat je gelukkig bent met mijn recepten :-). Als je water wilt gebruiken kan dat, gebruik dan 15 - 20 gram minder. De broodjes worden dan iets minder zacht en de smaak zal ook iets minder vol zijn.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-26849603829039600952013-07-31T17:33:45.548+02:002013-07-31T17:33:45.548+02:00Beste Levine, als beginnend broodbakker ben ik sup...Beste Levine, als beginnend broodbakker ben ik super gelukkig met jouw recepten. Ik heb al verschillende broden gebakken (altijd met spelt en vaak gemengd met boekweit/haver en/of roggemeel), en het lukt altijd! de resultaten zijn wel wisselend, maar ik begrijp steeds beter hoe het werkt :-). <br /><br />Vandaag heb ik deze kaneelbroodjes gemaakt, echt superlekker! De kids konden niet stoppen metIngenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-65337982860552807042013-07-29T13:05:58.395+02:002013-07-29T13:05:58.395+02:00@Els: ook dit deeg kun je met de hand kneden. Succ...@Els: ook dit deeg kun je met de hand kneden. Succes!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-37577838318693310452013-07-29T10:28:53.671+02:002013-07-29T10:28:53.671+02:00Hallo Levine.
Graag wil ik deze broodjes gaan bak...Hallo Levine. <br />Graag wil ik deze broodjes gaan bakken. Kan het deeg ook met de hand gekneed worden? Ik heb namelijk geen kitchen aid of andere machine om het kneden over te nemen. <br />Bij veel van je recepten staat het erbij, hier niet, daarom ben ik nu aan het twijfelen. <br />Vriendelijke groet,<br />Els Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-90605299688474856412013-05-22T14:46:26.507+02:002013-05-22T14:46:26.507+02:00Je kunt hiervoor de deegstand gebruiken of alleen ...Je kunt hiervoor de deegstand gebruiken of alleen deeg laten kneden en dan verder gaan met 1e rijs zoals beschreven. Boter ook pas toevoegen zoals staat beschreven.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71921424666020508842013-05-22T14:26:04.419+02:002013-05-22T14:26:04.419+02:00Hoe kan je de deeg in een broodmachine maken
Hoe kan je de deeg in een broodmachine maken<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-70073511265730885112013-04-16T22:38:18.925+02:002013-04-16T22:38:18.925+02:00Een feest om te eten en het hele huis ruikt heerli...Een feest om te eten en het hele huis ruikt heerlijk...!<br />Een fantastisch recept, thanks!!Beppienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-2556626791901049412013-04-02T22:33:28.553+02:002013-04-02T22:33:28.553+02:00Laurine: goed te horen dat de broodjes een succes ...Laurine: goed te horen dat de broodjes een succes waren :-). Dat glimmen kan komen doordat ik de werkplek met een klein beetje olie had ingevet, maar kan ook door het licht op de foto komen.<br />Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-49183864958309714912013-04-01T23:59:22.681+02:002013-04-01T23:59:22.681+02:00Deze broodjes zijn om je vingers bij op te eten!! ...Deze broodjes zijn om je vingers bij op te eten!! <br />Ik had er 7 in 1 blik en dan nog 3 en 4 stuks in 2 kleinere blikken. Ook leuk om weg te geven zo'n groepje van 3 of 4. Wat ik dus heb gedaan. De ontvangers protesteerden helemaal niet ;) <br />Wat ik me afvraag Levine: als ik die 'rol' van jou zie, maar ook vaak andere degen, dan glimt het altijd zo. Is dat van het ingevette Laurinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-24101889313895774352013-03-23T13:19:00.594+01:002013-03-23T13:19:00.594+01:00Wat een heerlijke broodjes!! Super leuk om te make...Wat een heerlijke broodjes!! Super leuk om te maken, wat is het toch grappig om daarna je eigen gemaakte broodjes op te eten...<br />Deze gaan we zeker vaker maken, dank voor het delen van dit recept!<br /><br />Groet,<br />MarjaMarjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-8601135767292827672013-02-07T06:36:44.522+01:002013-02-07T06:36:44.522+01:00Zojuist in de oven gezet in australie. Ik ga ze di...Zojuist in de oven gezet in australie. Ik ga ze dit weekend meenemen naar vrienden die Frans zijn en denken dat ze De beste zijn in pastries. Bedankt. ik ga deze site meer gebruiken. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-70937716763201591632012-11-15T18:19:35.164+01:002012-11-15T18:19:35.164+01:00Heerlijk, ik heb ze net gemaakt en we hebben staan...Heerlijk, ik heb ze net gemaakt en we hebben staand in de keuken met het hele gezin al lopen proeven en snoepen, zo lekker zijn ze....nu gaan ze de vriezer in, zijn voor de lunch zaterdag....Echt eten, puur kokenhttp://spaarcentjekookt.blogspot.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-83750237003991035602012-07-26T02:58:01.063+02:002012-07-26T02:58:01.063+02:00IJda: ik koop ze bij de Sligro (groothandel).IJda: ik koop ze bij de Sligro (groothandel).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-27792958582698364212012-07-25T15:42:46.781+02:002012-07-25T15:42:46.781+02:00Ha Levine
Even een algemene vraag, waar kan je die...Ha Levine<br />Even een algemene vraag, waar kan je die "wegwerp" bakvormen kopen die jij gebruikt ?<br />Gr ijdaAnonymousnoreply@blogger.com