tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post8584027363807109160..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Cursus brood bakken: nieuwe data voorjaar 2010Levinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-23656621975445205442010-02-07T14:46:15.234+01:002010-02-07T14:46:15.234+01:00Hallo Mamuffin, de recepten zullen in maart en jun...Hallo Mamuffin, de recepten zullen in maart en juni grotendeels dezelfde zijn als die ik in oktober en januari heb gebruikt. <br />Wat ik je kan aanbieden is een cursus bij mij thuis, dan kan ik de recepten aanpassen aan wat jij graag wilt leren. Je kunt me een mail sturen als je interesse hebt, dan kan ik je alle details geven. En uiteraard ben je ook bij Oldenhof in maart of juni van harte Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-13935847808004085592010-02-05T22:18:51.542+01:002010-02-05T22:18:51.542+01:00Hoi Levine,
Hoewel ik heel veel zin heb om me gel...Hoi Levine,<br /><br />Hoewel ik heel veel zin heb om me gelijk weer aan te melden, heb ik toch een vraagje: gebruik je voor de komende cursusdagen andere recepten dan die je in oktober en januari gebruikt hebt, ofwel is het echt een heel nieuwe cursus? En in geval van een compleet nieuwe cursus, ligt de moeilijkheidsgraad dan hoger of niet?<br />Alvast bedankt voor je antwoord!<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-69793849639834777392010-02-04T17:39:14.639+01:002010-02-04T17:39:14.639+01:00Hoi Levine,
Ik vond het afgelopen zaterdag een le...Hoi Levine,<br /><br />Ik vond het afgelopen zaterdag een leerzame cursus, en heb vandaag als testcase een volkoren-semolinabrood gemaakt. Dit keer was ik er best tevreden over, nu ik langer gekneed heb in mijn Kitchen Aid, en het deeg niet puur op tijd, maar ook op uiterlijk/aanvoelen heb laten rijzen.<br />Ik blijf je blog de komende tijd braaf volgen :-)!<br /><br />Groetjes,<br />MoniqueMoniquehttps://www.blogger.com/profile/03719190453195631959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-13946816754749140112010-02-04T16:57:57.861+01:002010-02-04T16:57:57.861+01:00Hallo,
Vorige keer waren we te laat, maar nu gaan ...Hallo,<br />Vorige keer waren we te laat, maar nu gaan mijn dochter en ik het meemaken hoor. Ben benieuwd!<br />groeten,<br />Petra van KesterenPetrahttps://www.blogger.com/profile/13916779351513409750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-64645706511631913622010-02-04T09:04:35.683+01:002010-02-04T09:04:35.683+01:00Ik heb met veel plezier en succes afgelopen zaterd...Ik heb met veel plezier en succes afgelopen zaterdag meegedaan. Nu, de donderdagochtend erna, heb ik mijn laatste broodjes opgemaakt.<br />5 minuten in een oven van 150 graden en ze zijn nog steeds om te smullen!<br />Dank je wel Levine !!<br /><br />Erik<br />BHzAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-9282906389429092942010-02-02T11:02:40.121+01:002010-02-02T11:02:40.121+01:00Een zeer geslaagde cursus. Afgelopen zaterdag met ...Een zeer geslaagde cursus. Afgelopen zaterdag met heerlijke broden (en broodjes) naar huis gegaan. Veel geleerd over het maken van deeg. Heerlijk dit met eigen handen te kneden. Voorlopig heb ik mijn BBM in de ban gedaan.Johannahttps://www.blogger.com/profile/02089145478839356746noreply@blogger.com