tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post8094690242860738910..comments2024-03-29T10:49:54.629+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Franse kaneelbroodjesLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-12646995098840273522016-05-17T21:17:04.569+02:002016-05-17T21:17:04.569+02:00Bij mij zijn ze ook wat platter na het bakken, zie...Bij mij zijn ze ook wat platter na het bakken, zie de foto bovenaan. Als ze echt plat worden dan heb je ze waarschijnlijk te lang laten rijzen of ze hebben op een te warme plaats gestaan.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71483514345778621852016-05-16T16:43:51.181+02:002016-05-16T16:43:51.181+02:00Hallo Levine,
Intussen 2x gemaakt. De smaak is ver...Hallo Levine,<br />Intussen 2x gemaakt. De smaak is verrukkelijk, maar beide keren zijn de broodjes plat. Tijdens het bakken zakken ze in elkaar. Wat doe ik fout?Smurfjehttps://www.blogger.com/profile/02642572328448440373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-50398553023612509892015-11-28T12:15:04.090+01:002015-11-28T12:15:04.090+01:00Lekker hoor! En gemaakt in de niet-kneden variant ...Lekker hoor! En gemaakt in de niet-kneden variant ook nog eens snel om te maken.Karienhttps://www.blogger.com/profile/08665210318289838999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71076387272351964352014-02-24T21:47:02.203+01:002014-02-24T21:47:02.203+01:00Leuk te horen Debby dat ze goed gelukt zijn!Leuk te horen Debby dat ze goed gelukt zijn!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-84391963986643447282014-02-24T20:56:44.073+01:002014-02-24T20:56:44.073+01:00Wat een overheerlijke broodjes! Ik was bang dat di...Wat een overheerlijke broodjes! Ik was bang dat dit een beetje te gecompliceerd was voor mijn bakkunsten, maar dankzij de beschrijving alles gelukt. Alleen de geur is om van te watertanden. <br />Bedankt voor weer een heerlijk recept!Debbynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-29588685356066312212013-12-07T14:44:06.527+01:002013-12-07T14:44:06.527+01:00Ervaring: Invriezen werkt prima (zie vorige react...Ervaring: Invriezen werkt prima (zie vorige reactie). Bij het ontdooien loopt er wel een siroop van suiker en kaneel uit de broodjes, maar het eindproduct blijft verrukkelijk! De vriezer is leeg en een verse lading is alweer gemaakt. Joel van Staalduinennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-26851974211060163952013-11-24T16:52:56.719+01:002013-11-24T16:52:56.719+01:00Levine: bedankt voor de reactie. Ik heb zojuist de...Levine: bedankt voor de reactie. Ik heb zojuist de helft in de vrieser gelegd. De andere helft staat in de oven!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09081772202629722956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-54676067712472624002013-11-19T00:39:05.002+01:002013-11-19T00:39:05.002+01:00Joel: ja dat kan, dan moet je ze direct na het vor...Joel: ja dat kan, dan moet je ze direct na het vormen invriezen. 's nachts laten ontdooien in koelkast op bakplaat (goed afdekken), eventueel ook nog even laten rijzen buiten de koelkast en afbakken.<br /><br />Ik vries ze afgebakken in en "piep" ze dan voor het serveren even op in een hete oven.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-14724556429085824562013-11-17T19:55:42.511+01:002013-11-17T19:55:42.511+01:00De broodjes zijn geweldig! Echt heel lekker en vee...De broodjes zijn geweldig! Echt heel lekker en veel eer van je werkt. Deze ga ik zeker vaker maken. <br />Vraag: kan je de ongebakken broodjes ook invriezen? Het lijkt me heerlijk om er zondag ochtend een paar af te bakken.<br /><br />Groeten JoelAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09081772202629722956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-82828831550293965262013-06-08T09:55:52.780+02:002013-06-08T09:55:52.780+02:00dankuwel voor de infodankuwel voor de infoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71635235322569613902013-06-07T17:24:02.701+02:002013-06-07T17:24:02.701+02:00Als je de lap uitrolt tot het formaat zoals beschr...Als je de lap uitrolt tot het formaat zoals beschreven in het recept 25 -30 stuksLevinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-35421000474029246662013-06-07T14:21:55.941+02:002013-06-07T14:21:55.941+02:00een klein vraagje, voor hoeveel broodjes is dit re...een klein vraagje, voor hoeveel broodjes is dit recept ongeveer?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-25341752055569488112013-03-22T14:35:47.643+01:002013-03-22T14:35:47.643+01:00heb ze gemaakt!! wel even een werkje maar resultaa...heb ze gemaakt!! wel even een werkje maar resultaat is heerlijk!<br />Ze zien er wel iets anders uit maar zijn heel luchtig en NIET droog!<br />BedanktAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-10811382909964351942012-06-15T23:34:26.047+02:002012-06-15T23:34:26.047+02:00@Anke: graag gedaan en goed te horen dat ze goed g...@Anke: graag gedaan en goed te horen dat ze goed gelukt zijn :-).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-37401612445200769722012-06-15T22:06:31.438+02:002012-06-15T22:06:31.438+02:00Net de broodjes gebakken! Ze zijn heerlijk. Het wa...Net de broodjes gebakken! Ze zijn heerlijk. Het was best een klus om ze mooi de oven in te krijgen, maar door de goede uitleg is het helemaal gelukt! Bedankt voor dit fijne recept!Ankenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-39282132235836317022012-06-04T00:58:39.509+02:002012-06-04T00:58:39.509+02:00Broodliefhebber: dat kan verschillende oorzaken he...Broodliefhebber: dat kan verschillende oorzaken hebben: verkeerde bloem, deeg te warm, boter te warm, te snel willen werken. Je moet het deeg rustig uitrollen, als het tegenstribbelt wacht je even. De gluten "relaxen" dan weer en na de rust is het deeg makkelijker uit te rollen. Laat de deegroller het werk doen, niet het deeg wegduwen, dan gaat het scheuren.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-51130339347766787422012-06-03T12:46:17.452+02:002012-06-03T12:46:17.452+02:00beste levine,
waarom scheurt mijn deeg open? De b...beste levine,<br /><br />waarom scheurt mijn deeg open? De boter komt er dan ook uit.. Wat doe ik verkeerd?<br /><br />Groetjes,<br />BroodlievhebberAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-90539231415901200882012-04-19T16:37:03.284+02:002012-04-19T16:37:03.284+02:00Dank je levine! :-)
Leuk dat jullie zondag de TeaL...Dank je levine! :-)<br />Leuk dat jullie zondag de TeaLab houden! Ik kan niet die kant op komen (is voor mij wel dichtbij).<br />Succes en veel plezier!Brenda (Kookt)http://brendakookt.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-39049588274005100742012-04-13T23:39:52.649+02:002012-04-13T23:39:52.649+02:00Brenda: er staat inmiddels ook een link naar jouw ...Brenda: er staat inmiddels ook een link naar jouw blog op mijn blog :-).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-89980121431567689372012-04-13T22:24:19.118+02:002012-04-13T22:24:19.118+02:00Vast wel, maar dan zou ik er minder suiker in doen...Vast wel, maar dan zou ik er minder suiker in doen, in het deeg bedoel ik.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-36974964071000035432012-04-13T18:22:47.496+02:002012-04-13T18:22:47.496+02:00Zou dit ook kunnen met geraspte kaas? Denk het wel...Zou dit ook kunnen met geraspte kaas? Denk het wel, ga het in ieder geveal proberen, aan de smaak kan weinig mislukken met goed deeg en gesmolten kaas.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-86613460403768506542012-04-12T22:40:53.950+02:002012-04-12T22:40:53.950+02:00En vanmorgen heb ik deze geproefd. Heerlijk!En vanmorgen heb ik deze geproefd. Heerlijk!Angelikahttp://ontdekkingvangroningen.blogspot.com/2012/04/italiaans-brood.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71379828816855188912012-04-11T20:50:03.071+02:002012-04-11T20:50:03.071+02:00YUM! Niet een beeetje lekker; ze zijn heeerlijk :-...YUM! Niet een beeetje lekker; ze zijn heeerlijk :-)<br />Ik heb ze (zoals Cor aangaf - bedankt voor de tip) met amandelspijs gemaakt en ik wil ze nu ook graag proberen met kaneel en suiker.<br />Bedankt voor dit lekkere en leuke recept want het was ook nog eens erg leuk om ze te maken/vormen!Rachelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-56394773861104207672012-04-10T09:30:43.408+02:002012-04-10T09:30:43.408+02:00Hoi Levine,
Ik heb nog nooit zelf gebakken brood...Hoi Levine, <br /><br />Ik heb nog nooit zelf gebakken brood gegeten of gemaakt. Moet ik snel eens doen! <br />Ik ga je blog in de gaten houden en zal je ook bij mijn links toevoegen. <br /><br />Groetjes BrendaBrenda (Kookt!)http://brendakookt.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-736682030931930592012-04-10T08:57:07.221+02:002012-04-10T08:57:07.221+02:00Hallo Levine...
Helemaal duidelijk hoor,toen ik de...Hallo Levine...<br />Helemaal duidelijk hoor,toen ik deze broodjes op het "broodnodige" forum zag,kende ik ze terug van mijn vroegere vakopleiding en heb ik daar de werkwijze al uitgelegd.<br />En er tevens bij verteld dat je er op dezelfde manier nog een variatie van kunt maken,door de deeglap ipv. met kaneelsuiker te bestrooien,met slappe amandelspijs te bestrijken.<br />Dan worden deCor.noreply@blogger.com