tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post7562184740465213191..comments2024-03-26T18:56:10.537+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Clafoutis met kersen en frambozenLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-55601430099719515242012-08-15T13:38:48.540+02:002012-08-15T13:38:48.540+02:00ik heb hem net op, was heerlijk :D en super makkel...ik heb hem net op, was heerlijk :D en super makkelijk!! mijn versie was met pruimen en bramen, omdat we die vers van de boom en struik hebben en met een bolletje ijs erbij. Dankje wel voor al die leuke recepten!!liannehttps://www.blogger.com/profile/16374251632494671083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-87772411270197936272012-07-30T00:40:17.141+02:002012-07-30T00:40:17.141+02:00Sigrid: graag gedaan en goed te horen dat de clafo...Sigrid: graag gedaan en goed te horen dat de clafoutis goed gelukt was :-).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-53952269420534288012012-07-29T00:48:31.359+02:002012-07-29T00:48:31.359+02:00Ik heb 'm vanavond gemaakt. HEERLIJK!! Dank je...Ik heb 'm vanavond gemaakt. HEERLIJK!! Dank je wel voor het plaatsen van zoveel inspiratie en recepten.Sigridhttps://www.blogger.com/profile/16187364244385056641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-18179135867692191582012-07-24T09:59:19.806+02:002012-07-24T09:59:19.806+02:00Dat ziet er heerlijk uit. Echt iets om the probere...Dat ziet er heerlijk uit. Echt iets om the proberen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-59904441748026115392012-07-23T22:29:54.530+02:002012-07-23T22:29:54.530+02:00Over dat ontpitten van de kersen wordt verschillen...Over dat ontpitten van de kersen wordt verschillend gedacht. Zelf ben ik van de niet-ontpittenstroming. Niet alleen uit luiheid, maar ik vind de pitten erin wat meer pit geven en het sap blijft meer in de kersen. Je moet dan wel oppassen met eten, natuurlijk.<br /><br />Leuk dat in het Parool stond, Levine!<br /><br />Ik hoop in het najaar eindelijk eens een cursus bij je te kunnen volgen. Ik hanniehttps://www.blogger.com/profile/10276721857839081562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-2057380732527221402012-07-23T16:06:53.175+02:002012-07-23T16:06:53.175+02:00Wat een heerlijk recept voor een dessert! Dankjewe...Wat een heerlijk recept voor een dessert! Dankjewel, ik ga 'm binnenkort maken, ik laat je weten hoe'ie was!Spaarmoeder!https://www.blogger.com/profile/16665458408376283489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-42936683228255196652012-07-23T14:34:15.210+02:002012-07-23T14:34:15.210+02:00Mmm, lekker! Zou ik best trek in hebben nu ;-)Mmm, lekker! Zou ik best trek in hebben nu ;-)Kelly @ Kell's Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03554239781294712529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-66842514290173805692012-07-23T13:28:47.559+02:002012-07-23T13:28:47.559+02:00Jacomien: zo doe ik het ook wel, zie het andere re...Jacomien: zo doe ik het ook wel, zie het andere recept voor clafoutis op mijn blogLevinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-11116527184570997252012-07-23T13:14:37.899+02:002012-07-23T13:14:37.899+02:00O, de combinatie van kersen en frambozen klinkt er...O, de combinatie van kersen en frambozen klinkt erg goed. Ik maakte onlangs ook weer clafoutis en bakte eerst kort een bodempje beslag droog (lijkt op een pannenkoek) alvorens het fruit + rest beslag toe te voegen.jacomiennoreply@blogger.com