tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post4264656429861675352..comments2024-03-26T18:56:10.537+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Hertenbiefstuk met portsausLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-88362399547121449902018-10-07T15:24:34.606+02:002018-10-07T15:24:34.606+02:00Ik heb dit recept al tientallen keren gebruikt bij...Ik heb dit recept al tientallen keren gebruikt bij tal van gelegenheden. Is een heerlijke saus. Ik heb nooit een lekkerdere portsaus gevonden, een aanrader. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12116947772003640995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-62069971476743748962017-12-23T11:21:47.002+01:002017-12-23T11:21:47.002+01:00Om de saus iets dikker te krijgen kun je Beurre Ma...Om de saus iets dikker te krijgen kun je Beurre Manie gebruiken. Draai een gelijke hoeveelheid zachte boter door patentbloem. Niet teveel gebruiken, dit bindmiddel maakt mooie emulsies, maar teveel betekent onmiskenbaar een bloemsmaak. De saus moet mooi "glazig" zijn en langzaam lopen. Succes met deze klassieker!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09019946036379995777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-24876268720488130062012-12-17T11:54:15.037+01:002012-12-17T11:54:15.037+01:00Hoi Annemiek, heb inmiddels op je blog gekeken, le...Hoi Annemiek, heb inmiddels op je blog gekeken, leuke blog. Ik kon het recept voor de hertenstoof niet zo gauw vinden. Waar heb je het verstopt?Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-74843480745162123492012-12-17T11:13:32.781+01:002012-12-17T11:13:32.781+01:00Hallo Levine,
Dit ga ik snel eens proberen. Ik b...Hallo Levine, <br /><br />Dit ga ik snel eens proberen. Ik ben dol op de combinatie van hert en port! Ik heb op mijn kookblog ook een recept staan voor hertenstoof met rode port. Misschien dat u dit ook kunt waarderen? Groetjes, AnnemiekAnnemiekhttp://www.keukenliefde.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-32272451988139276402012-12-14T09:54:57.550+01:002012-12-14T09:54:57.550+01:00este Levine,
Mooi recept, ik ga het volgende week...este Levine,<br /><br />Mooi recept, ik ga het volgende week maken. Heb je nog tips hoe ik het bord verder "mooi" kan opvullen met groente/aardappel?<br /><br />Ik denk zelf aan groene asperge of biet maar wellicht heb je een fantastisch idee<br /><br />MVG JaapAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-21262454963719814902012-02-07T23:31:07.750+01:002012-02-07T23:31:07.750+01:00Petra: wel een hele late reactie van mijn kant: ge...Petra: wel een hele late reactie van mijn kant: gelatine werkt alleen in koude gerechten. Door de ijskoude klontjes boter bindt de saus iets, maar het is geen dikke saus.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-56461245272393660932011-12-28T20:13:45.355+01:002011-12-28T20:13:45.355+01:00Die portsaus is geweldig!Die portsaus is geweldig!Gulionoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-32680953123832905292011-12-26T12:47:39.682+01:002011-12-26T12:47:39.682+01:00De smaak was inderdaad heerlijk!!! Alleen had ik m...De smaak was inderdaad heerlijk!!! Alleen had ik moeite met de saus wat dikker te krijgen, maar met allesbinder lukte het wel. In een ander recept stond gelatine genoemd als bindmiddel. Hoe ging dat bij jullie?petranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-60544489844905956952010-12-26T00:49:25.768+01:002010-12-26T00:49:25.768+01:00Marieke: graag gedaan :-)Marieke: graag gedaan :-)Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-5175748378837975622010-12-25T23:50:27.956+01:002010-12-25T23:50:27.956+01:00Vanavond heb ik dit gerecht op tafel mogen zetten....Vanavond heb ik dit gerecht op tafel mogen zetten. De reacties waren lovend. Dankuwel, voor de geweldige uitleg van dit geweldige gerechtMariekenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-34186166864766932312010-12-04T19:41:19.708+01:002010-12-04T19:41:19.708+01:00Bedankt voor dit heerlijke gerecht.
Al die goeie t...Bedankt voor dit heerlijke gerecht.<br />Al die goeie tips dat u ons geeft , zou u niet aan een kookboek beginnen ? Met u uitleg kan het gewoon niet mislukken, Dank je welAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-40932229013667966232009-12-23T09:32:53.876+01:002009-12-23T09:32:53.876+01:00Hartelijk dank voor het recept en de handige tips,...Hartelijk dank voor het recept en de handige tips, ga het met kerstmis maken!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13546102790875979734noreply@blogger.com