tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post4237735884083881988..comments2024-03-26T18:56:10.537+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Speltbrood met sesamzaadLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-26145465035536345332022-07-24T14:05:06.896+02:002022-07-24T14:05:06.896+02:00Heerlijk breekbrood van gemaakt. Boter vervangen d...Heerlijk breekbrood van gemaakt. Boter vervangen door olijfolie, het suiker weggelaten, en een handvol lijnzaad erbij gedaan. <br />Zalig met frambozenjam en zelfgemaakte lemoncurd… dankjewel voor al je zalige recepten! Ik probeer elke x een andere, tot grote vreugde van de man thuis. :-)Anjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-87160465307022667222012-04-10T00:33:00.680+02:002012-04-10T00:33:00.680+02:00Ja hoor, dat kan. Hou er rekening mee dat je missc...Ja hoor, dat kan. Hou er rekening mee dat je misschien iets minder vocht moet toevoegen: hou 15 ml achter. Bakze!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-16337725062105818962012-04-07T11:01:19.476+02:002012-04-07T11:01:19.476+02:00Hallo, het lijnzaadspeltbrood en de 100% speltbrod...Hallo, het lijnzaadspeltbrood en de 100% speltbroden staan al bij de favorieten, ze zijn goed gelukt, nu wil ik graag een 100% sesamspeltbrood bakken, kan ik bij dit recept de tarwe voor speltbloem vervangen?<br />Ik heb de speltmeel en de speltbloem van de Lonneker molen :-)jollyhttps://www.blogger.com/profile/09478139826146551723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-90079452799803539282011-03-02T15:57:12.184+01:002011-03-02T15:57:12.184+01:00Hoi Levine,
Ik heb een vraagje over dit heerlijk ...Hoi Levine,<br /><br />Ik heb een vraagje over dit heerlijk brood. Ik heb dit namelijk al een x-aantal malen gemaakt, maar ik vind het eind resultaat erg kruimelig, smaak is goed en houbaarheid ook, wat kan ik nog veranderen dat het minder kruimelig wordt?<br />Alvast bedankt.<br /><br />MoniekMonieknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-4210305661322371292009-11-14T19:47:28.323+01:002009-11-14T19:47:28.323+01:00Ja, je kunt het deeg ook in de bbm maken.
1. Volg...Ja, je kunt het deeg ook in de bbm maken. <br />1. Volg het recept vanaf de 1e alinea, doe dit in een aparte kom. Voeg dat het speltmeel, sesam en zout toe. Met lepel door elkaar roeren en dan overdoen in de bbm. In ± 10 minuten tot een soepel deeg kneden. Dan verder het recept volgen (overdoen in ingevette kom, 45 minuten laten rijzen enz.)Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-82507224778770234872009-11-14T13:57:28.296+01:002009-11-14T13:57:28.296+01:00Ziet er heerlijk uit!
Kun je het deeg ook met de B...Ziet er heerlijk uit!<br />Kun je het deeg ook met de BBM maken? En vanaf waar moet je dit recept dan weer volgen?Anonymousnoreply@blogger.com