tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post3071948588739519276..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: GibassierLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-25538152902721667792021-02-12T12:06:34.630+01:002021-02-12T12:06:34.630+01:00Hai Levine,
Waar ik woon, is geen oranje bloesem ...Hai Levine,<br /><br />Waar ik woon, is geen oranje bloesem water. Kan ik dat ook vervangen door iets anders?<br />Sylvianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-1546559472017623142012-11-06T22:56:23.058+01:002012-11-06T22:56:23.058+01:00Leuk om te horen Andre en graag gedaan :-).Leuk om te horen Andre en graag gedaan :-).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-43185309348749621972012-11-06T17:52:14.576+01:002012-11-06T17:52:14.576+01:00Hallo Levine,
Afgelopen weekend heb ik een half r...Hallo Levine,<br /><br />Afgelopen weekend heb ik een half recept gemaakt. Goed gelukt en ze waren heeeeerlijk. Ga ik zeker vaker maken. Ben overigens helemaal aan het bakken geslagen door jou blog. Bedankt voor alle recepten.<br />Gr. andré<br />Andrénoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-46261745471046881582012-03-05T14:37:41.223+01:002012-03-05T14:37:41.223+01:00ik heb deze ook gemaakt, heerlijk! en vele malen m...ik heb deze ook gemaakt, heerlijk! en vele malen makkelijker dan ze eigenlijk lijken ;)<br />bedankt!apenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-20445370306647564432011-09-28T21:35:00.375+02:002011-09-28T21:35:00.375+02:00@Leen: Graag gedaan en bedankt voor de complimente...@Leen: Graag gedaan en bedankt voor de complimenten :-). Mocht je je foto van de Gibassier (of andere broden) willen delen dan kan je dat doen op mijn Facebookpagina Uit de keuken van Levine.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-18464419595355713332011-09-27T09:33:43.294+02:002011-09-27T09:33:43.294+02:00Beste Levine,
Ik heb deze broodjes in de augustus...Beste Levine,<br /><br />Ik heb deze broodjes in de augustus gemaakt en ze waren vrij goed gelukt (ik heb er een foto van genomen, was redelijk tevreden over het resultaat). <br />Ik heb ook verschillende andere broden (broodjes) reeds geprobeerd en mede door de heldere uitleg en de duidelijke foto's lukt dit goed.<br />Ik vind dit een zeer fijne blog en ga regelmatig kijken om nieuwe ideeën leen (B)https://www.blogger.com/profile/02545546983540201751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-7647931284189956432011-08-10T14:03:47.222+02:002011-08-10T14:03:47.222+02:00Dank je wel Levine, ik heb ze pas gemaakt en ze zi...Dank je wel Levine, ik heb ze pas gemaakt en ze zijn echt heerlijk en leuk om te maken.Conniehttp://mydiscoveryofbread.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-61270015050120637722011-07-21T14:18:23.083+02:002011-07-21T14:18:23.083+02:00De Gibassier zijn zachte broodjes, ook aan de buit...De Gibassier zijn zachte broodjes, ook aan de buitenkant.<br />Als je krokante broodjes wilt bakken gebruik je water als vocht en geen (of nauwelijk) vet. Voor het beste resultaat bak je de broodjes op een steen. Zie o.a. dit recept voor pistolets: http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2011/02/pistolets.html.<br />Er bestaat ook een broodverbeteraar speciaal voor krokante broodjes: Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-23596658288671990582011-07-21T14:03:16.449+02:002011-07-21T14:03:16.449+02:00ja dankje wel
het is eigenlijk niet nodig
om broo...ja dankje wel<br />het is eigenlijk niet nodig<br />om broodverbeteraar te gebruiken <br />ik dacht namelijk zelf doordat te gebruiken dat je dan luchtige en zachte brood krijgt en aan de buitenkant krokant.<br /><br />heb je je misschien een goede tips voor mij voor pistolets te maken dat het van binnen zacht is en aan de buitenkant krokant.<br /><br />mvg,<br /><br />noortjenoortjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-1627080830471726522011-07-21T11:01:26.826+02:002011-07-21T11:01:26.826+02:00@Noortje: je kunt online bij diverse webwinkelsbro...@Noortje: je kunt online bij diverse webwinkelsbroodverbeteraar kopen, oa bij de Zuidmolen http://www.de-zuidmolen.nl/<br /><br />Maar waarom zou je broodverbeteraar gebruiken? Ik gebruik het zelf nooit.<br /><br />Succes met bakken!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-88236685008947522182011-07-21T09:48:26.599+02:002011-07-21T09:48:26.599+02:00correctie broodverbeteraarcorrectie broodverbeteraarnoortjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-85581337157976428822011-07-21T09:47:26.547+02:002011-07-21T09:47:26.547+02:00bedankt levine voor je antwoordt op mijn vraag
van...bedankt levine voor je antwoordt op mijn vraag<br />vandaag krijg ik mijnn simpele keukenmachine thuis en dan ga ik deze broodjes gelijk uitproberen<br />en laat het je weten of ze gelukt zijn.<br /><br />ik heb nog een vraagje <br />weet je misschien waar ik broodverbeeraar kan kopen of bestellen ik heb gegoogeld maar kan het niet goed vinden<br />misschien dat jij mij erbij kan helpen<br />mijnnoortjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-92029860045541192282011-07-17T18:48:44.638+02:002011-07-17T18:48:44.638+02:00@Noortje: de Gibassier die ik op de foto heb gezet...@Noortje: de Gibassier die ik op de foto heb gezet zijn gebakken in een gewone oven met boven- en onderwarmte. Een deel heb ik ook in de Rofco gebakken en die zagen er net zo uit :-).<br />Of ze er zo mooi en luchtig uitkomen zoals je op de foto ziet ligt ook aan je deeg, niet alleen aan de oven.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-41375452188965935282011-07-17T18:46:56.477+02:002011-07-17T18:46:56.477+02:00@Hanaa: ik ga je mailen ipv hier te antwoorden :-)...@Hanaa: ik ga je mailen ipv hier te antwoorden :-)Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-88435753342838870822011-07-17T16:42:56.628+02:002011-07-17T16:42:56.628+02:00wat heerlijk ik wil het ook graag uitproberen, maa...wat heerlijk ik wil het ook graag uitproberen, maar als ik dit bak in een gewone oven komen ze er dan ook zo mooi en luchtig uit<br /><br />groetjes noortjenoortjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-43354440186684642052011-07-15T17:48:54.334+02:002011-07-15T17:48:54.334+02:00zo die zien er smakelijk en prachtig.
ik ga ze pro...zo die zien er smakelijk en prachtig.<br />ik ga ze prober te maken.<br />ik ben niet zo bekend met brood bakken.<br />ik wil je een heel mooi en fijn weekend toe wensen,<br />lieve groetjes MargaritaSaskia ♥ Stipje ♥https://www.blogger.com/profile/06244654969705681201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-19590705976493860932011-07-14T01:16:26.359+02:002011-07-14T01:16:26.359+02:00Heel erg bedankt voor het recept. Ik heb ‘em al na...Heel erg bedankt voor het recept. Ik heb ‘em al naar een vriendin ge-emaild en we gaan ‘em samen (virtueel) bakken aan het einde v/deze maand. Ik hou je op de hoogte.<br />Nu ben ik ook heel erg benieuwd naar je Ciabatta brood waar je gisteren over twitterde. Ik weet nog dat wij het daar over gehad hadden en dat het al een poosje op jouw “todo” lijstje stond (net als de mijne trouwens). Ga je Hanaâhttps://www.blogger.com/profile/15660317268731033542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-79379737375961492062011-07-12T10:47:52.387+02:002011-07-12T10:47:52.387+02:00Ik bak ook brood bijna elke morgen.Voor mij en voo...Ik bak ook brood bijna elke morgen.Voor mij en voor mijn ouders die vlakbij wonene .Ik bak liefst met tarwe of apelt.Ik vind jou kreaties ook fantastisch.Ik kan mij de morgen zonder de lucht van brood die ik an he bakken ben niet vorstellen.En verse koffie;))<br />Groetjes uit Nieuw ZeelandAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-33749877306324186512011-07-02T17:03:20.702+02:002011-07-02T17:03:20.702+02:00Dat lijken mij ook erg lekkere broodjes! Die ga ik...Dat lijken mij ook erg lekkere broodjes! Die ga ik zeker eens maken. Ik ben geen zoetekauw, maar ik denk dat dit een uitzondering op de regel is.<br />Rabarber zie ik ook regelmatig bij de groenteboer op de markt liggen. Misschien bij jou ook?Eshttps://www.blogger.com/profile/03517802501797590178noreply@blogger.com