tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post3040057661660878149..comments2024-03-29T10:49:54.629+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Zachte witte broodjes (Tang Zhong methode)Levinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-44696037097066263842019-09-10T04:30:36.360+02:002019-09-10T04:30:36.360+02:00Hartelijk dank Levine, heb zojuist de broodjes in ...Hartelijk dank Levine, heb zojuist de broodjes in de oven gezet zien er fantastisch uit. Ik woon in New Zealand en gebruik al heel lang jou recepten met altijd geweldig resultaat.<br />Hartelijke groet<br />Jopie<br />Jopienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-17380495130828053242011-05-30T00:06:34.850+02:002011-05-30T00:06:34.850+02:00Bakpoeder ipv melkpoeder??? Dat is wel heel erg ra...Bakpoeder ipv melkpoeder??? Dat is wel heel erg raar, daar heb ik nog nooit van gehoord. Het lijkt niet eens op elkaar ;-). Gebruik dan maar gewoon melk hoor! Gelijke vormen: kwestie van goed opbollen. Even oefenen, maar als je eenmaal goed onder de knie hebt is het een fluitje van een cent :-)Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-86490884466519293322011-05-20T09:03:22.267+02:002011-05-20T09:03:22.267+02:00Hi Levine, Vanmorgen deze heerlijke broodjes gemaa...Hi Levine, Vanmorgen deze heerlijke broodjes gemaakt...tot mijn schrik had ik gezouten boter gebruikt ipv ongezouten, maar had wel wat minder gewoon zout gebruikt maar het is toch goed gekomen. Ook had ik ergens gelezen bakpoeder te gebruiken ipv melkpoeder dus dat heb ik geprobeerd. Vlgde keer probeer ik gewoon melk. Nu nog even aan de gelijke vormen werken....daar mankeert het nog wel een baxengelbertsinthailandhttps://www.blogger.com/profile/14740095021393165430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-52546946208100872692011-04-17T20:27:27.117+02:002011-04-17T20:27:27.117+02:00Annelieke: je kunt tarwebloem altijd vervangen doo...Annelieke: je kunt tarwebloem altijd vervangen door speltbloem. Speltmeel kan natuurlijk ook, maar dan krijg je dus bruine broodjes. Dan moet je iets meer vocht gebruiken, omdat meel meer vocht kant opnemen.<br /><br />Tino: ik heb ze ook al eens in de Rofco gebakken. Beginnen op ± 210 C totdat ze beginnen te kleuren (± 7 minuten), dan oven terug naar 50 C.<br />Als je melk wilt gebruiken ipv Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-21621620918649761572011-04-14T20:57:12.147+02:002011-04-14T20:57:12.147+02:00Hoi Levine,
Mooi recept. Dank daarvoor.
Hoe zou ...Hoi Levine,<br /><br />Mooi recept. Dank daarvoor.<br /><br />Hoe zou je deze maken in de Rofco?<br />Hoeveel minuten op 190?<br />Na totaal 5 min, terugdraaien en dampsleutels open?<br />Daarna nog 10 minuten afbakken?<br />of...?<br /><br />Is het met verse volle melk <br />145-165 gram ipv water?<br />of is het<br />35gr van melkpoeder + 130-150 = 165-185 gram volle melk?<br /><br />Groetjes<Tinonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-27044331034473543322011-04-11T12:24:58.986+02:002011-04-11T12:24:58.986+02:00Zou je dit recept ook met speltmeel kunnen maken? ...Zou je dit recept ook met speltmeel kunnen maken? Vind het er zo lekker uit zien...Anneliekehttps://www.blogger.com/profile/08194992486445284493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-40887533889769589442011-04-11T10:35:36.067+02:002011-04-11T10:35:36.067+02:00Arden/Levine
Vroeger heb ik van deze methode ook ...Arden/Levine<br /><br />Vroeger heb ik van deze methode ook wel eens gehoord/gelezen,maar wist er deze naam (Tang Zhong) niet voor.<br /><br />Je kunt het water/bloempapje(waterroux) zonder af te koelen direkt in het deeg verwerken.<br />Gebruik dan ipv. lauwwarm water IJSkoud water.<br /><br />Als je geen melkpoeder hebt,gebruik dan verse VOLLE melk en 10% meer tov. van de hoeveelheid water.<br Cornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-21238512224621386032011-04-10T19:01:35.820+02:002011-04-10T19:01:35.820+02:00¡Una receta muy rica!
Me gusta mucho la panadería ...¡Una receta muy rica!<br />Me gusta mucho la panadería Japonesa.<br />Hasta pronto.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10175374750227126880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-65484431648237408292011-04-10T18:30:08.063+02:002011-04-10T18:30:08.063+02:00Sinds ik de Tang zhong-methode op Hilmar's blo...Sinds ik de Tang zhong-methode op Hilmar's blog was tegengekomen bij haar ("onze")flores de pan (http://misrecetasfavoritas2.blogspot.com/2010/07/flores-de-pan.html, heb ik dit vooral bij zacht witbrood heel vaak (met succes)toegepast. <br />Kom trouwens ook vaak verhouding 1:3 tegen in recepten. :-))Soepkipjehttp://www.ipernity.com/doc/soepkipje/9335327noreply@blogger.com