tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post2537348533954926526..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: KokosbolussenLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-79092309358674808382018-02-01T21:54:01.763+01:002018-02-01T21:54:01.763+01:00Vanavond deze drollekes gemaakt ging prima..
Had ...Vanavond deze drollekes gemaakt ging prima..<br /><br />Had wel iets meer bloem nodig.. de ene bloem is de andere immers niet en gebruikte verse gist.<br />Met afwerken de helft als Zeeuwse bolus gedaan.. wat wil een mens nog meer...Rikhttps://www.blogger.com/profile/09671011300515250357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-4526845151816302982017-06-07T15:26:11.005+02:002017-06-07T15:26:11.005+02:00Nancy: het deeg wordt dan waarschijnlijk plakkerig...Nancy: het deeg wordt dan waarschijnlijk plakkeriger en de smaak zal echt anders worden. Waarom zou je de suiker willen vervangen? Ik zou eerder rietsuiker gebruiken dan honing of maple syrup.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-31918417744084057022017-06-06T19:32:46.220+02:002017-06-06T19:32:46.220+02:00Is het mogelijk om de suiker te vervangen door hon...Is het mogelijk om de suiker te vervangen door honing of maple-siroop? En moet dan dezelfde hoeveelheid toegevoegd worden?Nancynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-80986423740352690182016-12-11T21:23:41.559+01:002016-12-11T21:23:41.559+01:00@Hetty: Leuk om te horen, bakze!@Hetty: Leuk om te horen, bakze!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-39147154927117954832016-12-07T20:04:35.716+01:002016-12-07T20:04:35.716+01:00heerlijke broodjes zeg! Mooi recept om te varieren...heerlijke broodjes zeg! Mooi recept om te varieren met vullingen.<br />Ik leer veel door jouw recepten te volgen. Het klopt altijd ! Complimenten Levine!<br />HettyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-80878947661693855522016-10-11T20:31:37.391+02:002016-10-11T20:31:37.391+02:00Elza, je kunt de droge gist vervangen door 12,5 -...Elza, je kunt de droge gist vervangen door 12,5 - 15 gram verse gist. Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-80085532645158593642016-10-11T17:08:04.278+02:002016-10-11T17:08:04.278+02:00Ik vraag me af hoeveel verse gist dit recept bevat...Ik vraag me af hoeveel verse gist dit recept bevat Elzanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-3382258898641737002012-06-07T17:02:35.861+02:002012-06-07T17:02:35.861+02:00ik heb ze net gemaakt, ze ruiken heerlijk...ik moc...ik heb ze net gemaakt, ze ruiken heerlijk...ik mocht een klein stukje van mijn dochter proeven, ik ben overdag altijd op dieet ;p, ik heb rum aroma gebruikt ipv vanille , ik vind het beter passend bij kokos. bedankt voor het recept.Apetitonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-86196184957231743062011-12-05T19:59:54.416+01:002011-12-05T19:59:54.416+01:00Heb deze vandaag gemaakt. Net de eerste geproefd. ...Heb deze vandaag gemaakt. Net de eerste geproefd. Heerlijk, wat een geweldig recept! Het zijn wel torentjes geworden, maar dat is een goede leer voor de volgende keer! De smaak is er niet minder om.Jacolinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-82298815465353782602011-07-08T21:32:11.607+02:002011-07-08T21:32:11.607+02:00Bij het vormen inderdaad plat laten en niet te str...Bij het vormen inderdaad plat laten en niet te strak oprollen, anders krijg je nog een torentje. Kokosmelk kan je een aantal dagen in de koelkast bewaren. Ik maak soms nog een lading van deze kokosbolussen, je kunt ze namelijk heel goed invriezen of ik maak kip in kokossaus o.i.d. :-)Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-57291172563920806342011-07-08T20:32:30.332+02:002011-07-08T20:32:30.332+02:00Hoewel ik het vormen nog wat beter in de vingers m...Hoewel ik het vormen nog wat beter in de vingers moet krijgen (ik maakte lage torentjes en begrijp nu dat ze bij het vormen nog echt plat horen te zijn), ben ik na 1 keer bakken al erg tevreden over deze broodjes! Inderdaad voor herhaling vatbaar. <br />Wat doe jij met de kokosmelk die je overhoudt?Maykennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-90409046689113967342010-08-25T20:30:15.401+02:002010-08-25T20:30:15.401+02:00Ik heb deze broodjes nu 2 keer gemaakt en ze zijn ...Ik heb deze broodjes nu 2 keer gemaakt en ze zijn heerlijk! Bij gebrek aan vanille extract heb ik een zakje vanille suiker gebruikt. Prima. Bij het tweede baksel bleek ik niet genoeg tarwebloem te hebben en heb dat toen met patentbloem (en weer dat zakje vanille suiker) aangevuld. Misschien zelfs nog wel lekkerder... Al met al een succes.<br />Bedankt voor dit recept.Marion B.https://www.blogger.com/profile/15587172713661489822noreply@blogger.com