tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post2133536959128567451..comments2024-03-26T18:56:10.537+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Volkoren-semolinabroodLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-68892280612447316102021-12-28T16:47:44.093+01:002021-12-28T16:47:44.093+01:00Wanneer ik brood bak, is het steevast dit brood. I...Wanneer ik brood bak, is het steevast dit brood. Ik vind het verrukkelijk Hennynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-25471221294541692882020-10-31T23:23:16.140+01:002020-10-31T23:23:16.140+01:00Vandaag dit brood gebakken. Verrassend lekker van ...Vandaag dit brood gebakken. Verrassend lekker van smaak, knapperige korst, mooie structuur. Je proeft net de honing. Echt een aanrader.Michahttps://www.blogger.com/profile/01741876562787077276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-19900050011989562192015-03-12T21:43:37.414+01:002015-03-12T21:43:37.414+01:00Semolina is gewoon griesmeel toch, ik gebruik gewo...Semolina is gewoon griesmeel toch, ik gebruik gewoon griesmeel uit de supermarkt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-60635302517367683352014-04-21T20:03:21.560+02:002014-04-21T20:03:21.560+02:00Dit brood vandaag gemaakt. Was goed in brood bus g...Dit brood vandaag gemaakt. Was goed in brood bus gerezen, maar had verder geen ovenrijs. Vrij laag gebleven dus. Viel me wel op dat deeg na tweede rijs bovenop wat hol/slap aanvoelde. Lijkt nu ook lucht onder de korst te zitten. Had ik het wellicht te ver laten rijzen?Gerryhttps://www.blogger.com/profile/09291692901516415848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-17729532867437969852014-02-13T07:28:25.264+01:002014-02-13T07:28:25.264+01:00Ja. Maar aangezien maatbekers altijd afwijken en j...Ja. Maar aangezien maatbekers altijd afwijken en je geen 378 ml kunt afmeten geef ik het water in grammen aan. Afwegen op een weegschaal dus :-). Succes!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-45853469990196934602014-02-12T23:28:10.522+01:002014-02-12T23:28:10.522+01:00 Wil deze brood gaan bakken .nu wil ik alleen wete... Wil deze brood gaan bakken .nu wil ik alleen weten in het recept staat vermeld dat je 378 gram water . Is dat 378 ml ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-82675390228272982072013-03-25T12:55:08.789+01:002013-03-25T12:55:08.789+01:00Vandaag dit brood gebakken en het is heerlijk, all...Vandaag dit brood gebakken en het is heerlijk, alleen vond ik het deeg vrij nat/plakkerig.Judithhttps://www.blogger.com/profile/14794073010954991300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-81473798385539785942013-01-09T12:28:32.593+01:002013-01-09T12:28:32.593+01:00Dit brood al een paar keer gebakken. Een topper!Dit brood al een paar keer gebakken. Een topper!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-15124505189197725452013-01-04T20:22:13.754+01:002013-01-04T20:22:13.754+01:00Hoi Monique, nee je kunt de semolina niet vervange...Hoi Monique, nee je kunt de semolina niet vervangen door maismeel. Maismeel bevat geen gluten en semoline juist veel. Je zou dan een heel ander brood krijgen.<br /><br />Brood bakken kost minimaal 3,4 - 4 uur, dat is nu eenmaal zo :-). Maar gelukkig hoef je er niet al die tijd bij te blijven :-).Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-23364460087096827132013-01-04T20:17:28.498+01:002013-01-04T20:17:28.498+01:00HAllo!
Kan ik de semolina ook vervangen door mais...HAllo!<br /><br />Kan ik de semolina ook vervangen door maismeel?<br />Ik heb wel maismeel in huis, mar geen semolina...<br />Ik ben de weg een beetje keijt met al die verschillende meel soorten..<br /><br />Maar morgen maar weer es wat broden bakken! <br />Ik bak al langer mijn eigen brood met een tandaard recept, maar die zijn vrij droog. <br />Laatst een recept van jouw site gebruikt en dit Monique H.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-26916522512817738452012-12-13T13:51:29.132+01:002012-12-13T13:51:29.132+01:00Ik heb dit brood vandaag gemaakt en het is echt on...Ik heb dit brood vandaag gemaakt en het is echt ontzettend lekker! Semolinameel van de Cecco heb ik bij de Jumbo gekocht!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-58505653684013931812012-01-13T22:23:42.842+01:002012-01-13T22:23:42.842+01:00Semolinameel zag ik bij toeval staan op de plank t...Semolinameel zag ik bij toeval staan op de plank tussen andere melen in een natuurvoedingswinkel in AlkmaarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-20396246247713230502011-09-25T17:57:39.578+02:002011-09-25T17:57:39.578+02:00Jeroen: zie dit bericht op mijn weblog http://uitd...Jeroen: zie dit bericht op mijn weblog http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2008/07/semolinabrood-1.html<br />Ik verkoop het ook tijdens de workshops.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-68543549116088436762011-09-25T15:31:59.700+02:002011-09-25T15:31:59.700+02:00Weet iemand waar je semolinameel kan kopen? Liefts...Weet iemand waar je semolinameel kan kopen? Liefts online want ik woon in Overijssel, en daar is niet zoveel in de buurt ;)Jeroennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-24723812235022988652009-05-22T21:07:03.216+02:002009-05-22T21:07:03.216+02:00Ruikt naar vroeger, erg lekker, heerlijk, en ziet ...Ruikt naar vroeger, erg lekker, heerlijk, en ziet er prachtig uit.<br /> Receptuur klopt weer als een bus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-23968159635316196732009-02-13T20:15:00.000+01:002009-02-13T20:15:00.000+01:00Hallo Inge,Ik gebruik onder- en bovenwarmte, conve...Hallo Inge,<BR/><BR/>Ik gebruik onder- en bovenwarmte, conventioneel dus.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-35825567386911822872009-02-13T17:56:00.000+01:002009-02-13T17:56:00.000+01:00Hallo Arden,Gebruik jij voor je broden de heteluch...Hallo Arden,<BR/><BR/>Gebruik jij voor je broden de hetelucht, of de conventionele oven?<BR/><BR/>Groet IngeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-32981936795474296752008-09-07T19:06:00.000+02:002008-09-07T19:06:00.000+02:00Mijn KA is weer gerepareerd. Meteen dit brood gema...Mijn KA is weer gerepareerd. Meteen dit brood gemaakt. Het is goed gelukt. Heerlijk!Anonymousnoreply@blogger.com