tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post1780373124008113390..comments2024-03-29T10:49:54.629+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Desembrood met rozijnen en havervlokkenLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-64934193215876422192018-10-03T07:21:47.796+02:002018-10-03T07:21:47.796+02:00Beste Levine,
mijn desem staat klaar om deze nami...Beste Levine,<br /><br />mijn desem staat klaar om deze namiddag te beginnen, ik vroeg me alleen af of je de rozijnen vooraf laat weken of je ze er gewoon zo bij doet?<br />groetjes<br />alvast bedankt voor deze prachtige website vol ideeënAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-25000644260980424212018-02-11T17:02:23.814+01:002018-02-11T17:02:23.814+01:00Wow, waanzinnig lekker!! Net gebakken en goed gelu...Wow, waanzinnig lekker!! Net gebakken en goed gelukt.Stellahttps://www.blogger.com/profile/09601794281418482481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-75445859602935264492017-01-22T23:05:06.081+01:002017-01-22T23:05:06.081+01:00Laatste rijs in de koelkast kan bij ieder brood. I...Laatste rijs in de koelkast kan bij ieder brood. Ik doe het niet zo vaak omdat het mij meestal niet uitkomt.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-62478125560361862212017-01-20T12:50:51.415+01:002017-01-20T12:50:51.415+01:00Heb jij je brood een nacht 'laten overstaan...Heb jij je brood een nacht 'laten overstaan' voordat je het ging bakken? (Laatste rijsteit dus)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-24328069036991703062017-01-20T10:48:47.287+01:002017-01-20T10:48:47.287+01:00Ik bak al tijden zelf spelt-haver brood met gist. ...Ik bak al tijden zelf spelt-haver brood met gist. Kan niet wachten om aan deze te beginnen!<br />Tegenwoordig laten ze zuurdesem brood een nacht 'overstaan' voordat het wordt gebakken. Ervaring mee?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-10425082291277977282016-11-28T23:50:53.077+01:002016-11-28T23:50:53.077+01:00@Jackie: kleine broodjes bak je ± 20 minuten. Bakz...@Jackie: kleine broodjes bak je ± 20 minuten. Bakze!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-47086044238865137802016-11-26T22:07:53.355+01:002016-11-26T22:07:53.355+01:00Hi Levine,
Prachtig brood, kan niet wachten om te...Hi Levine,<br /><br />Prachtig brood, kan niet wachten om te gaan bakken. Zuurdesem is bijna klaar.<br />Als ik er kleine broodjes van wil maken hoe lang moeten ze dan in de oven?<br /><br />Alvast bedankt.<br /><br />Groetjes, JackieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-85683531881927080672016-11-13T16:10:19.658+01:002016-11-13T16:10:19.658+01:00Dank je :-). Rijstijden zijn nooit precies aan te ...Dank je :-). Rijstijden zijn nooit precies aan te geven. Zijn afhankelijk van kwaliteit desem, deegtemperatuur en omgevingstemperatuur. Het deeg is altijd leidend. Als je de gist weglaat worden de rijstijden langer, ik denk 2 x zo lang, maar dat kan ik dus niet precies zeggen. Deeg in de gaten houden dus.<br />Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-10898704702604112142016-11-13T15:57:51.302+01:002016-11-13T15:57:51.302+01:00dag dag,
Wat zien de broden er weer prachtig uit!...dag dag,<br /><br />Wat zien de broden er weer prachtig uit! <br /><br />indien ik de gist wil weglaten, welke rijstijden kan ik dan het beste aanhouden?<br /><br />bij voorbaat hartelijk dank!<br /><br />RamonaRamonahttps://www.blogger.com/profile/01044938661748676345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-15619209326014571552016-07-02T21:10:11.601+02:002016-07-02T21:10:11.601+02:00Vandaag gemaakt, lekker hoor!
Ik heb gist weggelat...Vandaag gemaakt, lekker hoor!<br />Ik heb gist weggelaten omdat ik met alleen desem meer tijd heb voor andere zaterdag klusjes buiten de deurAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-1341809417779737282016-03-07T01:43:28.054+01:002016-03-07T01:43:28.054+01:00Na vormen met roggebloem bestrooid en vlak voordat...Na vormen met roggebloem bestrooid en vlak voordat het de oven ingaat ingesneden. Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-61389412258330892112016-03-06T22:33:55.434+01:002016-03-06T22:33:55.434+01:00Ik zie dat er zo'n mooie band over het brood h...Ik zie dat er zo'n mooie band over het brood heen 'loopt', hoe is dit gedaan? <br /><br />Vast bedankt<br /><br />Groetjes,Jeanettejeanettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-11079106003562176742015-07-31T16:59:55.167+02:002015-07-31T16:59:55.167+02:00Actieve/levende desem. Ik gebruik nooit gedroogd d...Actieve/levende desem. Ik gebruik nooit gedroogd desempoeder. Dat is alleen voor de smaak, heeft geen rijskracht. Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-22834373447471817172015-07-31T16:51:56.214+02:002015-07-31T16:51:56.214+02:00ik heb één vraagje: als je de avond voor de bak de...ik heb één vraagje: als je de avond voor de bak de levain klaarmaakt, spreek je van 'de desem oplossen in water', bedoel je dan de levende zuurdesem of bedoel je een gedroogd poeder van zuurdesem?<br />Nievahttps://www.blogger.com/profile/06860552172464384336noreply@blogger.com