tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post116212107082877384..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Honey and Saffron LoafLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-66063719330177253182019-12-28T18:09:13.543+01:002019-12-28T18:09:13.543+01:00Lol, 10 jaar later is het inmiddels, maar de link ...Lol, 10 jaar later is het inmiddels, maar de link werkt nog steeds niet....... Goede jaarwisseling en een gezond 2020!! Groet, RijkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-90769602797462030862009-02-10T16:27:00.000+01:002009-02-10T16:27:00.000+01:00Arden, De bovengenoemde link naar 'the old canonry...Arden, De bovengenoemde link naar 'the old canonry bread school' werkt niet (meer). Groet, RijkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-72576552126079660542009-02-10T16:09:00.000+01:002009-02-10T16:09:00.000+01:002 mooie compacte broodjes zijn het geworden. Ik ha...2 mooie compacte broodjes zijn het geworden. Ik had er een hard hoofd in omdat het deeg eigenlijk te nat was naar mijn zin. Dus nog 15 gram tarwebloem toegevoegd. De laaste<BR/>reis een hele nacht in een koude keuken laten maken en het is toch goed gekomen. Honing die ik heb gebruikt was iets te sterk van smaak waardoor saffraan smaak wat wegvalt. Ziet er erg mooi uit ook.<BR/>Bedankt, RijkAnonymousnoreply@blogger.com