tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post116137248581771474..comments2024-03-18T07:41:48.774+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: Zachte witte broodjesLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger95125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-65725923252786585182023-12-27T15:38:56.402+01:002023-12-27T15:38:56.402+01:00Ja.Ja.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-61422918935965627182023-12-13T19:57:32.015+01:002023-12-13T19:57:32.015+01:00Bedoel je met drogegist instant gist.Bedoel je met drogegist instant gist.fred van kuiknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-71897873444917464942022-02-20T19:37:04.831+01:002022-02-20T19:37:04.831+01:00Blijkbaar lust ik wél broodjes. Deze zijn veel lek...Blijkbaar lust ik wél broodjes. Deze zijn veel lekkerder dan van de bakker. Top recept!!Truushttps://www.blogger.com/profile/04087953408339716688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-86532609622680585322022-01-08T01:08:44.947+01:002022-01-08T01:08:44.947+01:00Het is zo fijn om een weegschaal te hebben😜 = 1 e...Het is zo fijn om een weegschaal te hebben😜 = 1 ei😜Jan van Hal ( Thailand)https://www.blogger.com/profile/18035777666115966549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-22635400380743315722022-01-08T01:06:34.282+01:002022-01-08T01:06:34.282+01:00Ik heb bij dit recept 300 gram rozijnen toegevoegd...Ik heb bij dit recept 300 gram rozijnen toegevoegd ( geweekt,daarna met bloem gemixt zodat het niet te nat is) en 7 gram broodverbeteraar toegevoegd. Ze waren heerlijk en zacht👍Jan van Hal ( Thailand)https://www.blogger.com/profile/18035777666115966549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-91498211379226123812020-12-19T19:30:49.030+01:002020-12-19T19:30:49.030+01:00Hoe moet ik het doen met rijzen als ik ze alleen s...Hoe moet ik het doen met rijzen als ik ze alleen s'morgens af wil bakken en de rest de avond ervoor?toosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-79668889820841753632020-11-08T13:15:33.047+01:002020-11-08T13:15:33.047+01:00Heb al verschillende keren zachte ronde bolletjes ...Heb al verschillende keren zachte ronde bolletjes gemakt maar ze wordenaltijd te hoog ik wil ze wat groter en platter hebben wat doe ik verkeerd Levine.Henknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-27889159403950662752020-07-23T20:50:36.076+02:002020-07-23T20:50:36.076+02:00Hallo..hier ook even een vraagje..
wat betreft de ...Hallo..hier ook even een vraagje..<br />wat betreft de 50 gram losgeklopt ei.<br />hoeveel eieren zijn dat ongeveerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-10076330286282047992020-01-31T13:04:58.160+01:002020-01-31T13:04:58.160+01:00Lactose vrije melk gebruiken. Ipv water. Geen prob...Lactose vrije melk gebruiken. Ipv water. Geen probleem!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12569705627374730519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-83974969415519573732019-01-17T10:10:32.432+01:002019-01-17T10:10:32.432+01:00hallo even een vraagje als je de melkpoeder vervan...hallo even een vraagje als je de melkpoeder vervangt door 250 melk moet je het water dan weg laten of minder water?? Groetjes Rebeccahttps://www.blogger.com/profile/06780205021792397769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-542635729950858222017-07-02T11:57:39.473+02:002017-07-02T11:57:39.473+02:00Hallo, ik heb ook lactose intolerantie en ik heb e...Hallo, ik heb ook lactose intolerantie en ik heb even op internet gekeken en je kan het vervangen met (lactosevrije)melk je moet dan alleen een beetje letten op de vochtigheid.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-3723734669274755392017-06-12T12:39:21.037+02:002017-06-12T12:39:21.037+02:00Hallo Levine,
Heb de bolletjes gemaakt en ze zijn...Hallo Levine,<br /><br />Heb de bolletjes gemaakt en ze zijn heerlijk zacht op de dag van bakken, helaas vind ik ze de dag erna erg droog hoe kan ik dat ondervangen?<br /><br />Groetjes JolandaDuizendpoothttps://www.blogger.com/profile/06005322411271164142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-68987575429864018242017-04-18T09:18:56.328+02:002017-04-18T09:18:56.328+02:00Ja hoor dat kan.Ja hoor dat kan.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-17859356169766189242017-04-18T07:13:59.184+02:002017-04-18T07:13:59.184+02:00kan ik ook zachte witte broodjes op basis van een ...kan ik ook zachte witte broodjes op basis van een poolish maken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-785364032495561292017-02-21T13:53:41.894+01:002017-02-21T13:53:41.894+01:00Dat mag je inderdaad zelf kiezen, zie recept. Geef...Dat mag je inderdaad zelf kiezen, zie recept. Geeft verschil in smaak en de met boter bestreken bolletjes blijven zachter. Je kan er ook niks op smeren. Bakze!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-3110968770612339142017-02-21T13:46:20.502+01:002017-02-21T13:46:20.502+01:00Hallo Levine
Mag je kiezen of je je deeg insmeert ...Hallo Levine<br />Mag je kiezen of je je deeg insmeert met geklutst ei of gesmolten boter of geeft dit een verschil? (Smaak of textuur of hardheid of...)<br />Mag je er ook voor kiezen om er helemaal niets op te smeren? <br />Verder wil ik je mijn complimenten geven voor je blog. Heerlijke recepten en tips!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-84928093583769604932017-02-02T13:34:38.208+01:002017-02-02T13:34:38.208+01:00Via pinterest aan dit reept gekomen en ik ben zo t...Via pinterest aan dit reept gekomen en ik ben zo trots op mezelf! :-) De bolletjes zijn perfect! Ze zien er prachtig uit, zijn gaar, lekker zacht en smaken heerlijk! (eigenlijk zijn ze voor vanavond, maar als je kookt mag je voorproeven, toch?;-) ) Dankjewel voor het delen van dit recept!<br />(O ja, ik heb ze met 235 ml melk gemaakt en met 7 gram gedroogde gist)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-57307295075328533362017-01-29T02:43:50.296+01:002017-01-29T02:43:50.296+01:00Jammer dat ze niet gelukt zijn. Deeg mag best plak...Jammer dat ze niet gelukt zijn. Deeg mag best plakkerig zijn. Als je melk (of water + melkpoeder) gebruikt wordt de korst en het kruim zachter. Je kunt ook 255 gram melk gebruiken ipv water + melkpoeder. Dat ze hard worden kan ook komen als je ze te lang en/of op een te hoge temperatuur hebt gebakken. Oefening baart kunst.Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-31724319945810560822017-01-27T13:35:19.740+01:002017-01-27T13:35:19.740+01:00Hoi levine
Dank je wel voor je recept maar bij mi...Hoi levine <br />Dank je wel voor je recept maar bij mij is het helaas niet helemaal goed gegaan. Mijn broodjes waren lekker zacht toen ze net uit de oven kwamen maar na een paar uur waren ze steenhard. Ik moet zeggen dat ik helft water en helft melk heb gebruikt. Mijn deeg was niet hard maar eerder plakkerig. Ze zijn 2× goed gerezen. Komt het nou Door de hoeveelheid water die ik heb toegevoegd Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-15145653502570711502016-01-19T22:35:41.243+01:002016-01-19T22:35:41.243+01:00Je kunt ook het deegprogramma van de bbm gebruiken...Je kunt ook het deegprogramma van de bbm gebruiken. Bakze!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-313872386795870322016-01-19T09:25:46.384+01:002016-01-19T09:25:46.384+01:00Hallo Levine,
Ik wil heel graag dit recept ook ui...Hallo Levine,<br /><br />Ik wil heel graag dit recept ook uit gaan proberen. Ik gebruik voor het kneden de bbm, kan ik het hier ook in laten rijzen? Zag dat er bij de omschrijving stond dat het de eerste rijs in een kom moest. Tamaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-82558261343339431132015-08-11T12:50:04.852+02:002015-08-11T12:50:04.852+02:00hoi levine,
ik heb je boek onlangs gekocht en deze...hoi levine,<br />ik heb je boek onlangs gekocht en deze witte broodjes voor de eerste keer gemaakt!<br />heel lekker en ze zijn super goed gelukt!<br />binnenkort zal ik er een blogpostje over schrijven en ik zal zeker verwijzen naar jouw blog!<br />heel leuk boek trouwens en heel leerrijk!<br />liefs<br />ohladybakeBakdamehttps://www.blogger.com/profile/07695395139383164754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-11265862826876123982015-04-02T13:10:39.986+02:002015-04-02T13:10:39.986+02:00Heerlijk!!Heerlijk!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-56907880719324985352015-04-01T13:05:24.991+02:002015-04-01T13:05:24.991+02:00Goed te horen Ingrid :-). Fijne Pasen!Goed te horen Ingrid :-). Fijne Pasen!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-6171344095147416332015-04-01T12:05:56.772+02:002015-04-01T12:05:56.772+02:00Hoi Levine,
Dit recept is echt foolproof! Bij geb...Hoi Levine,<br /><br />Dit recept is echt foolproof! Bij gebrek aan melkpoeder (onze super verkoopt de campina variant ineens niet meer) gebruik ik koffiemelkpoeder 8-). Dat werkt geweldig! Beetje chemisch misschien, maar heb niet eerder zulke lekkere bolletjes gebakken. Aangezien dit recept mij het beste lukt (bijna al je varianten van zachte bolletjes heb ik uitgeprobeerd, maar deze blijven hetInrgidnoreply@blogger.com