tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post116422846801220780..comments2024-03-28T21:00:57.157+01:00Comments on Uit de keuken van Levine: NYT No Knead breadLevinehttp://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-41868370849160047412020-01-16T08:43:52.090+01:002020-01-16T08:43:52.090+01:00Hoeveel gram is
1/4 theelepel droge gist?
en 1 1/4...Hoeveel gram is<br />1/4 theelepel droge gist?<br />en 1 1/4 theelepel zout?Renéhttps://www.blogger.com/profile/14541548559428350607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-37264422337692093692015-10-27T11:09:35.177+01:002015-10-27T11:09:35.177+01:00Wat een lekker brood is dit! Is het mogelijk denk ...Wat een lekker brood is dit! Is het mogelijk denk je om dit brood te bakken in een normale broodvorm en hoe doe ik dat met de tijd. Ik heb het wel geprobeerd maar het brood rijst in de pan (glazen schaal in mijn geval), maar niet in de gewone bakvorm. Ik hoop dat je een tip voor me hebt.<br /><br />LienekeLienekehttps://www.blogger.com/profile/10505132013177808355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34997803.post-1164264125195451842006-11-23T07:42:00.000+01:002006-11-23T07:42:00.000+01:00Haha, ik wist het! Je kon het natuurlijk niet late...Haha, ik wist het! Je kon het natuurlijk niet laten.. en het is prachtig geworden. Gelukkig had je geen last van "de wet van de remmende voorsprong" en kon je in 1x goed beginnen met de juiste hoeveelheden. Ik vind het zo leuk om te zien hoe iedereen letterlijk over de hele wereld zijn eigen ding met dit brood doet. Die tagine doet het dus ook prima!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.com